Citiraj:
Autor Karlo666
Uopće netriba bit svaki modem ruter se drugačije ponaša.
Tipa TPLink u ovom slučaju totalno poblesavi i nema mu nazad dok nestisneš reset tipku odzada.
Dok Asus se ReSynca i drži kakvi takvi PPPoE ali brzina jako puno varira čak nekad al jako rijeko u najgori slučajevima nekad padne na ADSL 10/1
ZTE u ovom slučaju prijavljiva PPPoE error.
Fritz drži upaljenu lampicu Power
Speedport kao i TPLink totalno poblesavi.
Kladim se u svog Asus VGa da je do toga 100% jer sam probao sve moguće rutere od TPLink,Asus,ZTEa,Speedporta i Fritza.
Pa Bridgeao si ga i tvoj ti odrađiva PPPoE niti neznaš kad pukne jer ga digne 5 do 10 sec a ovaj se od ISPa zblesira i to je super rješenje.
Sad niti neznaš kad ti pukne PPPoE ili Sync al kako je tako je.
|
Ne mogu nikako telefon osposobiti, zvao sam službu pa su mi rekli da je razgovor gotov čim stavim njihov speedport u bridge mod. Onda sam maknuo xiaomija, resetirao sam speedport na tvorničke, vratio sve kako je bilo i telefon i dalje ne radi. Nisam budala isprobao telefon kad je tehničar otišao, pa ne mogu tvrditi da li je problem postojao ili sam ga ja uzrokovao bridge modom. Ako bridge ne može uzrokovati takve probleme, jedino što mi pada napamet da je on nešto smrdao kad je skidao tu paralelnu liniju ili da je pojavila nestabilnost kad su podizali brzinu (zvao je nekoga i tražio da se malo podigne).
P.S. Xiaomi mi je hvatao oko 50, sad bez njega brzina ide od 5-20.