Citiraj:
Autor Sinac
BTW, radim trenutno sam u ustanovi koja bi po propisu prema broju računala trebala imati 3 informatičara.
|
Pa vidiš da nema posla ni za tebe kad za vrijeme radnog vremena visiš na forumu, najbolje da će vas biti još trojica na grbači proračuna...

Zaposli se kod privatnika ako ti plaća ne paše, samo što ćeš tamo ipak morati raditi, ili se držiš onoga "ne možete vi mene malo platiti koliko ja mogu malo raditi?"
Citiraj:
Ja sam samo skrenuo pozornost da inspektor ima zakonsko pravo to napraviti.
|
Nema niti to piše u zakonu, niti piše o bilo kakvoj garderobi, niti piše o privatnim računalima spojenim na wifi firme, niti piše o bilo čemu o čemu ti pričaš, samo je u tome problem, što ne možeš svoje zaključke potrijepiti zakonskim člancima.
A onaj što je obećao staviti kao neko rješenje iz svoje firme se naravno više ni ne javlja u temu, klasika.
Citiraj:
Treće, pokušavam vam argumentima dokazati da bez obzira na to što ugašeni laptop u torbi ispod stola koji nije spojen na mrežu i dalje potpada pod računalo koje se nalazi unutar poslovnog prostora.
|
Broj argumenata koje si do sada postavio: 0 (nula).
Citiraj:
Bez te napomene ispast ćete dvorska luda pred sucem u slučaju bilo kakve žalbe jer, kako sam spomenuo, sud se radije priklanja inspekcijskom zapisniku nego da vjeruje na vaše "majke mi...".
|
I opet konstantno trkeljanje o stvari o kojima realno nemaš pojma.
Ti eto znaš kako će teči koji pojedinačan slučaj na sudu, kome će se sudac prikloniti i što zapravo sadrži taj zapisnik i da li je tu sve po zakonu, genijalno
Evo ja ću isto takvom sigurnošću reći da 99% tih nadobudnih prestresa inspekcije pada na sudu bez problema jer se tu uredno prekrši sve moguće i nemoguće, pogotovo diranje privatne opreme.