View Single Post
Staro 10.01.2022., 21:22   #5056
1v@n
The mighty pirate
Moj komp

1v@n's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor goran1985 Pregled postova
Hotspot: Pet puta ga palit gasit dok ga drugi (Android) uređaji "ugledaju". A i kada se spoje ne traje dugo, 10-15 min pa opet ponovo... Nebitno jel "Max compatibility" uključen ili ne.
Evo, nikad mi se to nije dogodilo, ni na 11 Pro, ni na 13 Mini, a ni ranije. Meni se 11 Pro ne spaja automatski, a curin 11 Pro se spoji čak i ako odem s ekrana postavki. Zašto, ne znam.

Nažalost, da, moraš ić kroz postavke i pričekati na tom ekranu dok ga drugi uređaj ne nađe.

Citiraj:
Paljenje kamere u džepu je isto priča za sebe, svaki dan desetak snimaka me brisati.
Nikad mi se to nije dogodilo, ni bez protektora, ni s njim. Nikad mi se nije dogodilo ni da se nešto pomakne ako ga u džep stavim otključanog.
Jedino ak imaš nešto u Accesibility uključeno da je ekstra osjetljiviji, onda moguće da imaš problema.

Odi u Accessibility i provjeri da nemaš uključen Assistive Touch i Touch Accommodations.

Citiraj:
Nadalje, koliko god bio sitan opet ga ne mogu koristiti jednom rukom. Kod web pretraživanja npr. raznih foruma dvoklik neće zoomirati osim ako se nije kliknulo dvaput točno na najsitniji dio teksta na stranici. Što znači da moram raditi pinch to zoom, sa drugom rukom.
A kako nema prave back tipke, u aplikacijama gdje ne radi swipe to right bude najčešće "back" u gornjem lijevom kutu, dobaviti ga ne mogu jednom rukom, bar ne normalno.
Jel surfaš preko Safarija ili drugog browsera? Iz iskustva, Safari bolje prepoznaje raznorazne swipeove i double tapove.

Citiraj:
Vidljivost na suncu loša...
Isključi automatski brightness i stavi fiksno, nema druge. I mene izluđuje nekad po danu.

Citiraj:
...računam da ću u hodu se naviknuti na iOS ali nije mi obećavajuće.
Budeš, ako ti je jedini uređaj. Imam ga kao službenog, pored svog 11 Pro i ne mogu se naviknuti nikako na njega, ni oblikom ni veličinom. Svaki put kad nešto moram napraviti, prvo vadim 11 Pro van iz džepa.

CPU: Intel Core i7 8809G
MBO: Intel NUC8i7HVK
RAM: 2x16GB Crucial DDR4 2400
GPU: Radeon™ RX Vega M GH

SSD: 2x Samsung 970 Evo Plus 500 GB M.2
LCD: BENQ PD3200Q
Periferija: Microsoft Sidewinder X6, Logitech Performance MX
1v@n je offline   Reply With Quote