Citiraj:
Autor Alien_200581
@ Trekkie: Trebaš vidit aktualne BIOS-e, skoro da mali vilenjaci i zmajevi ne lete po ekranu unutra dok podešavaš opcije... Mislim da mi je vrhunac prije par dana bio laptop koji kad ga upališ prije BIOS-a ispusti zvuk turiranja motora. Izgleda da je netko previse gledao hackere kao klinac... Ja sam osobno više pobornik klasicnih "plavo bijelih", nekak uvjek imam filing da se kod takvih pazilo da imaju cim vise opcija i postavki a ne na ušminkani GUI. Btw ne bih ti predložio da vrtiš tu grafu samo na pasivcu ako ne zelis da vrisne ubrzo, 99% da se plastika i vent na shroudu razišla u sto komada od topline s vremenom pa je netko napravio budget ghetto DIY zamjenu. Not pretty ali grafa radi i živa je 
|
Hmm, kad tako veliš možda je i bolje da nisam up to date sa modernim hardverom ... tko zna što bi sve poželio!
Vezano uz GTX 550, da nemaš možda (ili netko od vas, tko ovo čita) neku neispravnu GTX sa koje bi se dao skinuti cooler i montirati na ovu moju? Nema teorije da ostavim ovaj ghetto mod kako si ga i sam nazvao, kud zato što zauzima previše mjesta, kud zato što ne ispuhuje vrući zrak prema van (nego ga usmjeruje uokolo), ali i zato što izgleda ružno. Želio sam staviti tu 550 Ti u onaj Adison sleeper, i time zamijeniti onu tvoju pasivno-hlađenu 8600GTS, ali sve mi se čini da ta "čast" bude pripala Radeonu 5670...
Citiraj:
Autor D00D
Nemam kazetofon za C64
Imam svoje stare kazete s igrama i joystick ali ne i kazetofon. Mogu kupit al svi su stari i mogu krepat any second.
|
Citiraj:
Autor Roy
Ekšli možeš prebaciti C64 programe u wav fajl i onda učitati sa recimo nekog mobitela koji ima player. U tome je kvaka 
|
Ovo je sad mali off-topic, ali ako nekome treba dobar kazić, imam Aiwa AD-F550 na prodaju (za neki simbolični iznos) koji je full ispravan i stoji mi u ormaru kao višak. Čisto zato što kazetofona ionako imam više nego što mi je potrebno, a i dobio sam svojevremeno jednu audiofilsku "igračku" na poklon, prije 4-5 godina pa mi F550 više ne koristi...
Citiraj:
Autor Roy
Sinclair TV/FM radio 
|
Color ili monokromatski? Ja imam jednog iz Kine, ali ovaj moj je daleko noviji... Proizveden negdje početkom 2000-ih.