Citiraj:
Autor p3r02d3r0
Kakav je port? Čitao sam da je loš u maniri "push button to port to pc"
|
Neznam za orginal sa zaštitama, ali ova videoteka verzija sa mojim strojem je radila bez greške.
Inače su zamjerali kad je izasla neki microstuttering kojeg ja nisam uopće imao a igrao sam sve na high + 2K rezi, preko 50 sati igre za sad nisam niti jednom imao niti jedan error, štekanje, rušenje i slično.
A što s tiče kvalitete porta mislim da su se ovi tech entuzijasti sa ultra bijesnim karticama i strojevima razočarali što igra nema nekih milion grafičkih opcija (iako i sa ovim što ima izgleda super za onaj dizajn i look na koji su išli kao remake) jer takvi više briju po fpsu, benchmarku i igranje sa postavkama,grafovi, mjerenje frametimea i slične gluposti nego sa igranjem i uzivanjem u samoj igri.
Ja sam upalio igru stavio sve na high, isključio mozak i uzivao u igri kao fan orginala, pogotovo kad se sjetim kako je to nekad izgledalo nekad iako je orginal bio tehničko čudo avion kada je izašao, a kako izgleda sada iako je igra daleko od neke grafički napredne igre, to joj nije najači adut.
Igra izgleda super i radi super, barem meni na rx 480, 16gb ram i nvme disku, mislim da je sve ostalo suvišna priča.