View Single Post
Staro 09.01.2022., 20:54   #4
Colossus
Premium
Moj komp

Colossus's Avatar

Datum registracije: Sep 2006
Citiraj:
Autor p3r02d3r0 Pregled postova
Kakav je port? Čitao sam da je loš u maniri "push button to port to pc"
Neznam za orginal sa zaštitama, ali ova videoteka verzija sa mojim strojem je radila bez greške.

Inače su zamjerali kad je izasla neki microstuttering kojeg ja nisam uopće imao a igrao sam sve na high + 2K rezi, preko 50 sati igre za sad nisam niti jednom imao niti jedan error, štekanje, rušenje i slično.

A što s tiče kvalitete porta mislim da su se ovi tech entuzijasti sa ultra bijesnim karticama i strojevima razočarali što igra nema nekih milion grafičkih opcija (iako i sa ovim što ima izgleda super za onaj dizajn i look na koji su išli kao remake) jer takvi više briju po fpsu, benchmarku i igranje sa postavkama,grafovi, mjerenje frametimea i slične gluposti nego sa igranjem i uzivanjem u samoj igri.

Ja sam upalio igru stavio sve na high, isključio mozak i uzivao u igri kao fan orginala, pogotovo kad se sjetim kako je to nekad izgledalo nekad iako je orginal bio tehničko čudo avion kada je izašao, a kako izgleda sada iako je igra daleko od neke grafički napredne igre, to joj nije najači adut.

Igra izgleda super i radi super, barem meni na rx 480, 16gb ram i nvme disku, mislim da je sve ostalo suvišna priča.
Colossus je offline   Reply With Quote