Citiraj:
Autor delavi
A netko mora. A težinu neku ima kad to napiše neko ko je među prvima u Hr imao xiaomi uređaj i zajebavao se sa custom romovima dok ljudi nisu ni znali da to postoji. Imao sam gomilu kineza uključujući i mi9 i mi10. Poco F3 je bio zadnji od tog sranja. treba napisati istinu bez obzira na brand a kod nas su ljudi očito jako vezani uz omiljeni brand i nema šanse da se ne ostraste na neku kritiku istoga.
|
Gle, cijenim mišljenje, ali sam također jedan od entuzijasta koji se time bave otkad je socket 775 postao obsolete. S time da sam se jedno vrijeme profesionalno bavio i popravcima (sw i hw). Stoga teško prihvaćam tvoju univerzalnu istinu kada je moje iskustvo gotovo pa dijametralno suprotno od tvojeg kada o xiaomiju pričamo. Radio sam na prvim xiaomijima dok ljudi nisu ni čuli za njih, kamo li ime izgovorit. S apsolutno svakom markom sam imao posla, a samim time i problema, inače mi se ne bi našli u rukama. Xiaomi se tu ničime ne ističe, dapače, istaknuo bih samsung i apple kao predvodnike. Makar ni približno nisam imao posla s njima kao s androidima, no kako sam se kretao u tim krugovima, ljudi pričaju.
Nemam problema popljuvat ono kaj ne valja, niti sam fan marki jer je to biznis, a ne romantična veza. Ali isto tako ne trošim energiju na zdušno pljuvanje konstantno kao što u ovoj temi često imamo prilike vidjeti, nemam ništa od toga. Koja je onda tvoja agenda? Retoričko pitanje.
Od skupljih novijih uređaja mogu istaknuti Mi 9, taj je baš bio flop, ali Mi 10 i sad službeni Mi 11 koje imam, to je drugi svijet. I da nije službeni, već bi na 11 vrtio eu rom, ali ne zato jer stock ne valja, nego je ovaj jednostavno bolji. Debloated, deodexed, ads free i tako dalje.
Ne postoji telefon bez mane, zaboravite tu ideju.
Sent from my Mi 10 using Tapatalk