Citiraj:
Autor sharkri
Poštovani gdine
Uvidom u primljeni račun ustanovili smo da ste uređaj kupili u prodavaonici Internet mall d.o.o. koji nije ovlašteni prodavatelj te nismo u mogućnosti prihvatiti Vašu registraciju.
Na LG stranici navedene su prodavaonice koj su ovlašteni prodavatelji LG TV uređaja.
Za dodatna pitanja slobodno se obratite direktno u LG.
Hvala na razumijevanju.
Lijep pozdrav,
Partum usluge d.o.o.
Kučerina 48
10000 Zagreb, Hrvatska/Croatia
t: 01 6382 664
www.partum.hr
Radno vrijeme ureda: od ponedjeljka do petka od 09:00 do 17:00
WTF
|
Ček ček, ti si kupio LG TV u onoj akciji gdje daruju 2g kasko jamstva i 5g normalnog i to očito neku višu klasu, mislim da nije išlo na slabije modele....i ovi (LG Hrvatska?) su te otkantali rekli da ne važi?!
Da ne gubiš vrijeme uzalud, savjetujem ti da brzinski onda kontaktiraš LG uz opasku da vraćaš njihov proizvod i da ne misliš više ikad išta kupit zbog takvog načina poslovanja...bla truć. A istovremeno bi pazio na onih 14 dana za povratak pa bi svakako vratio TV mallu ako mi ne bi pasao dio sa samo 2g garancije. Nego jel mall imao uopće onaj banner i napomenu na svojoj stranici kada su prodavali TV, to ja mislim ovdje i najbitnije, jer ako jesu, onda su ti ga smjestili muški?
EDIT: Brzinski sam bacio oko i npr to piše na Elipso stranicama premda je već isteklo (do 31.12.2021. je trajalo), dok na mall ne piše nigdje ništa, bit će da si ovdje ipak sam kriv....ili je ipak pisalo?