View Single Post
Staro 03.01.2022., 08:55   #4258
Dex12345
Registered User

Datum registracije: Dec 2021
Je upravo to kak si objasnio. Moram bušiti rupe za sredinu. Ovo okolo (7 komada) po obodima pločice nisam najbolje skužio dal su samo plastična povišenja (najvjerojatnije) u koja pločica utone ili je nešto prošireno na vrhu (plastika, metal) što drži pločicu zajedno sa ona 4 šarafa, pa bi ih trebao obrusiti/otkinuti skalpelom. Na delu su plastične rupe u koje se zašarafe šarafi preko pločice pa drže pločicu zajedno sa 4 centralna.
Slažem se da je arm komotniji i bolji za upotrebu, ali kako samo želim proći bez troška ostaje mi malo posla. Ono što želim reči je da volim imati opcije koje možda i neću koristiti te ako je moguće, zašto ne.
Kak su mi financije daleko u podrumu nastojim izvući što više za što manje😁.
Samo da malo napišem svoju konfu koju budem ipak malo nadogradio pa budete shvatili da ne spadam u mlađu generaciju. Za vrijeme moje "gaming" karijere 800x600 je bio viši standard, a 1024x768 potpuni vrh.
Trenutno imam celeron g550 sa asrock H61m-gs pločom i 2x2 gb rama, 2 hdd od 500gb, gt710 2gb ddr5 (iz kćerinog pc-a), napajanje nemam pojima koje, neki jeftini buđet. Kako sam kupio novi monitor (stari je kod kćeri, neki "S" serije dell 24") malo sam istraživao i naručio par rabljenih stvari za male novce jer ovo gore iako radi, ne vrijedi niti 500kn (bez monitora i gpu)
Naručeno je i5 3470, 2x4gb (ddr3) 1600 mhz rama, ssd 256 gb.
Hvala Blue Spirit, ovakva volja i prezentacija sa slikama je zaista za svaku pohvalu, kako sad tako i kod pitanja za sami monitor👍.
Dex12345 je offline   Reply With Quote