View Single Post
Staro 30.12.2021., 22:42   #6555
Alien_200581
Premium
Moj komp

Alien_200581's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Yup to je to, ak se ne varam "prošla verztija"

U uvodu knjige lik piše kako je to sve krenulo i kako je preraslo u puno veci projekt nego sto su inicijalno planiralo. Zapravo cijeli projekt je bio zanimljiva ideja. Ja opcenito volim imati fizicke knjige pa oldschool listati tako da rado kupim kad mi se nekaj ovako svidi, pogotovo jos kada kazu da ide dio u dobrotvorne svrhe. Opcenito su knjige o gamingu rijetkost a kamoli da mi ovak fino sjednu po nacinu pisanja i "anonimnim" a ne razvikanim autorima. Najgore mi je kad mi neki gaming novinari/kriticari bacaju bureke i traze smisao zivota i duboke zivotne mudrosti u igrama... Daj molim te, gejm mora bit igriv i zabavan i bok, a ne da mi otkrije smisao zivota i postojanja na kozmickoj razini Tak da ova ekipa mi se cini prilicno dobra po ovome kaj sam procitao, recenzije su onak "down to earth".

Ako se ne varam ima taj prvi dio i u ovoj verziji koju si ti linkao, cini mi se da kako izlaze nove verzije samo dodaju nove igre na "kraj" knjige jer svake godine izađe par dobrih gejmova pa ima lufta za "new content". Ali retro dio koliko sam skuzio vise ne diraju tako da za potrebe retro gaminga mislim da su sve verzije "dovoljne"
Alien_200581 je offline   Reply With Quote