View Single Post
Staro 30.12.2021., 19:36   #6551
Alien_200581
Premium
Moj komp

Alien_200581's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Rusi su po mom iskustvu jedni od boljih sellera, em imaju top retro robu u velikim kolicinama em su im cijene uglavnom prihvatljive i prilicno su susretljivi za raznorazne kombinacije oko slanja i slicnog

A sad mali offtop... Budem riskirao punishment modova s obzirom da mislim da ce masi ljudi koji prate temu biti interesantno, budete skuzili zasto ako procitate post do kraja

Naime dosao mi je danas "paketic" od 3kg...

Tematski i vrhunski spakirana knjigica plus bozicni poklon. And here it is...

Dobro, mozda bi knjigica bio blag naziv, prikladniji bi bio naziv enciklopedija Da trebam opisati knjgu u 1 recenici opisao bih je kao "Hacker na 500 stranica sa recenzijama svih boljih RPG-ova u peridou zadnjih 30-35 godina". Tako da ako vam je falilo citanje Hackera ovo je odlicna alternativa ili dopuna gradiva. Knjiga krece sa malo povijesti i tehnikalija vezanih za game development sa pocetaka gaming industrije, nakon kojih krecu recenzije od po 1 ili 2 strane po igri, koje obicno sadrze i dodatne tipove tipa kako pokrenuti nesto starije koje trazi twaking ili emulaciju, koji modovi i expe se preporucaju itd. Evo samo par primjera koje sam nabrzinu otvorio nasumicnim listanjem :

Kvaliteta printa je također top notch tako da se po meni knjiga pun pogodak za retro gamere, i definitivno vrijedi cca 40tak GBP koliko ispadne finalna cijena kad platiš sva davanja lijepoj nasoj za uvoz i shipping iz UK-a. Btw dodatnih davanja nije bilo, sve sam platio na webu kod checkout-a, jedino mi se javila teta iz dostavne sluzbe da joj posaljem paypal i popratnu order papirologiju mailom da carina pusti paket kroz svoje šape bez dodatne deračine (kako je i bilo) Sve u svemu preporuka za retro gamere i retro citatelje Hackera koji vole kratke i slatke tekstove vezane za retro klasike gaming industrije
Alien_200581 je offline   Reply With Quote