Citiraj:
Autor Elven
Ako neki radnih u RH radi 7 dana tjedno, onda njegov poslodavac krši ZOR i nemamo šta pričati o tim slučajevima.
/CUT
|
Mislim da ovo ide u krivom smjeru, ali evo ti odgovor radi drugih kolega.
Koja točka ZOR-a je prekršena?
Citiraj:
Tjedni odmor
Članak 75.
(1) Radnik ima pravo na tjedni odmor u neprekidnom trajanju od najmanje dvadeset četiri sata, kojem se pribraja dnevni odmor iz članka 74. ovoga Zakona.
(2) Maloljetnik ima pravo na tjedni odmor u neprekidnom trajanju od najmanje četrdeset osam sati.
(3) Odmor iz stavaka 1. i 2. ovoga članka radnik koristi nedjeljom, te u dan koji nedjelji prethodi, odnosno iza nje slijedi.
(4) Ako radnik ne može koristiti odmor u trajanju iz stavaka 1. i 2. ovoga članka, mora mu se za svaki radni tjedan omogućiti korištenje zamjenskog tjednog odmora odmah po okončanju razdoblja koje je proveo na radu, zbog kojeg tjedni odmor nije koristio ili ga je koristio u kraćem trajanju.
(5) Iznimno, radnicima koji zbog obavljanja posla u različitim smjenama ili objektivno nužnih tehničkih razloga ili zbog organizacije rada ne mogu iskoristiti odmor u trajanju iz stavka 1. ovoga članka, pravo na tjedni odmor može biti određeno u neprekidnom trajanju od najmanje dvadeset četiri sata, kojem se ne pribraja dnevni odmor iz članka 74. ovoga Zakona.
|
Konkretno, kao što sam spomenuo, znam osobu koja radi 9 dana u komadu pa je onda 2 dana slobodna s time da taj treći dan ide popodne na posao pa ispadne kao 2 i pol dana, na taj način su pokrivene sve subote i nedjelje radnicima koji nisu baš svaki vikend na poslu. Ali obračun godišnjeg odmora je toj osobi i dalje misterij koji mi nije znala objasniti, uglavnom, ode joj punih 14 dana godišnjeg u 2 kalendarska tjedna korištenja.