View Single Post
Staro 23.12.2021., 12:48   #676
fanATIk
NITKOV
Moj komp

fanATIk's Avatar

Datum registracije: Oct 2004
Citiraj:
Autor Elven Pregled postova
Ajmo ne ulaziti previše u detalje s ovim godišnjima, ali je netočno da krši zakon ako oden na godišnji 3 tjedna, pošto je minimalno 2 tjedna koje moraš iskoristiti u komadu, ne svih 4.
Mislim da shvaćaš što sam želio napisat. Dao sam primjer maksimalnog (opet, ne nužno, može bit i veći) godišnjeg, dakle 4 tjedna, i njegovih 20 dana. Ako ti direktor veli da imaš 20 dana godišnjeg, i veli ti da ideš od 1.7. do 21.7 i da je to to za ovu godinu, direktor krši zakon.

Citiraj:
Autor Sinac Pregled postova

Sorry, moram izrezivati sranja koja pišeš jer zatrpavaš thread. Znači, nisi mentalno sposoban ni upamtiti što si napisao.
Što to točno nisam zapamtit, i gdje to ja npr. malo tvrdim jedno pa malo drugo?

Citiraj:
Dakle, ti si protumačio zakon kako tebi odgovara, nije li tako. Gdje se u zakonu spominju kalendarski dani, radni i neradni dani?
Ne spominju se. Spominju se samo dani. U biti se spominju tjedni. I to četiri. To je 28 dana.

Citiraj:
Nekako ne vidim spomen kalendarskih dana, radnih i neradnih dana, već samo 4 tjedna godišnjeg odmora.
Sad ćeš opet tupiti da se to podrazumijeva, ali kad ja napišem da se u zakonu o inspekcijskom nadzoru podrazumijeva da se pregledaju sva računala u poslovnom prostoru, onda si preglup da prihvatiš tu činjenicu jer ti ta činjenica ne odgovara.
Oprosti ali ti si sam započeo ovo s danima tražeći da ti moja žena objasni zašto netko ima samo 20 dana godišnjeg.

Nego, daj ti meni reci kako ti tumačiš tih 4 tjedna ili 28 dana?
Kad ti npr. frend ide na skijanje i veli da ide 2 tjedna u Austriju, ti ga pitaš; Kalendarskih, radnih, svjetlosnih?

Moje mišljenje je da se podrazumjeva ono što piše u članku 21.
Zašto bi pisali taj članak i što se podrazumjeva ako ga ti možeš tumačit kako želiš?

Citiraj:
Krajnji domet ti je uvlačiti se Bubbi u šupak?

Sorry, te događaje iz svoje uhljebničke svakodnevnice ne moraš preslikavat ovdje. Ja vjerujem da ti imaš benefite iz toga, no ja od Bubbine guzice zbilja nemam nikakve koristi.

Nego, daj ti cijelom forumu reci, jel ti nas trolaš?
Ono, mislim si, pa nitko nije TAKO glup.
Ili ipak?

Asrock FM2A78M-DG3+
Athlon II 860k + Lc Power Lc-cc-120
G.SKILL RipjawsX series 8 GB
Palit GTX 460
Samsung SSD 850 EVO 250 GB, WD 640GB, Hitachi 500GB
Corsair VS550
Thermaltake Core V21
22"LCD LG W2242T
MX Revolution
Logitech X-230
Logitech K740