View Single Post
Staro 23.12.2021., 11:28   #27192
The Exiled
McG
Moj komp

The Exiled's Avatar

Datum registracije: Feb 2014
Citiraj:
Autor Mommistake Pregled postova
Jedino, Keanu mi nije za te neke CGI, "ajmo malo love zgrnuti" spike, nekako sam očekivao da on onako, ima više temperamenta, ali eto, lova je danas oružje budućnosti, tako da "kuda svi, tu i mali Keanu"...
Keanu Reeves je valjda jedini u ovom sjebanom svijetu koji se uredno odriče svojeg honorara na filmovima samo da ostatak ekipe dobije obećano i zaslužno, tako da on definitivno nije snimil ovaj Matrix radi love, već je ovaj Matrix trebal njega da uopće bude koliko-toliko za pogledati. Frajer je i za prijašnje Matrix nastavke ostavljal svoje nofce samo da cijeli projekt završi, a danas ionak ima dovoljno, da mu uopće nije u interesu snimati nastavke nečega otprije 20 godina, samo da zgrne koji dinar.
Citiraj:
He took a huge pay cut in ‘The Matrix’ just so the heroes behind the scenes in the makeup, special effects and costume crews can get a salary boost. That figure sits at around $75 million and each member got around $1 million each.
Osim toga, ima svoju firmu za proizvodnju custom-made/bespoke motora, pa samo od toga može komotno živjeti bez potrebe za nastavcima nastavaka starih filmova.

Jedino kaj je izvukel iz ovoga je to da se njegovi motori pojavljuju u cijelom novom Matrixu, bilo da ih vozi Trinity, bilo da se pojavljuju u pozadini pojedinih scena.
AMD Ryzen 9 9950X | Noctua NH-U12A chromax.black | MSI MAG B650 Tomahawk Wi-Fi | 128GB Kingston FURY Beast DDR5-5200 | 256GB AData SX8200 Pro NVMe | 2x4TB WD Red Plus | Fractal Define 7 Compact | Seasonic GX-750
AMD Ryzen 5 7600 | Noctua NH-U12A chromax.black | MSI MAG B650 Tomahawk Wi-Fi | 128GB Kingston FURY Beast DDR5-5200 | 256GB AData SX8200 Pro NVMe | 2x12TB WD Red Plus | Fractal Define 7 Compact | eVGA 650 B5
The Exiled je offline   Reply With Quote