23.12.2021., 09:34
|
|
...samo te gledam...
Datum registracije: Mar 2007
|
Citiraj:
Autor Bubba
Eto, u principu, vrlo high level, upravo tako.
BTW, ne znam o kojoj se ustanovi u Os radi - ali cestitke kolegama sto su kvalitetno prenijeli sustinu. Naravno, OS wise, YMMV.
|
https://www.howtogeek.com/126430/htg...ou-disable-it/
Citiraj:
Windows uses a page file to store data that can’t be held by your computer’s random-access memory when it fills up.
|
https://helpx.adobe.com/photoshop/kb...rformance.html
Citiraj:
You can improve performance by increasing the amount of memory/RAM allocated to Photoshop. The Memory Usage area of the Performance preferences dialog (Preferences > Performance) tells you how much RAM is available to Photoshop. It also shows the ideal Photoshop memory allocation range for your system.
By default, Photoshop uses 70% of available RAM.
|
https://www.cgdirector.com/ram-photoshop/
Citiraj:
If you are a power user, who edits mainly in higher Bit depths and Resolutions and might have lots of other RAM-intensive Software running in the background, consider 16 – 32 GByte of RAM.
|
Molim te u komentar stavi barem nešto suvislo poput ovog jer neću jesti tvoja govna koja svaki puta razbacaš uokolo. Vrijeđaš i pri tome ne vidiš kakve gluposti pišeš.
Citiraj:
Autor Bubba
/CUT
Ako se okrutnom igrom sudbine nasla pacenica spremna za tebe, obavezno koristi zastitu, općenarodno te molimo.
Jer ti si zaista glup za medalju. Ali srebrnu. Zato sto si k tome i nesposoban, pa bi svakako zavrsio (najbolje) drugi.
|
Momak, znam da te ni majka nije voljela pa smatraš da trebaš biti okrutan prema svima. Odi se svađati pred ogledalom i potraži stručnu pomoć.
Citiraj:
Autor fanATIk
/cut
Ne spominju se što je najbolje, objašnjavamo ti na principu radnih dana da možda lakše shvatiš. Ideš kalendarskih 28 dana. Četiri tjedna, kao što piše u zakonu. Ak iz Elvenovog posta nisi shvatio, nećeš nikad.
/CUT/
Ti si taj koji je izvukao cifru od 20 dana godišnjeg, ne mi.
/cut
Objasnih već, al opet. Da, nema spomenutih subota, nedjelja ni radnih dana. Ideš 4 tjedna na godišnji. 28 dana. Ako nekom direktor da godišnji od 1.7 do 21.7. umjesto od 1.7. do 29.7, taj isti direktor krši zakon.
Ti si taj koji govori o 20 dana, ne mi. Mi tvrdimo da ideš 28 dana na godišnji.
I ako je o nekom tumačenju riječ, to ti je ono zdravorazumski 20 radnih dana plus vikendi. I na koncu dođeš do 28 dana. Što i piše u zakonu.
Al ti si vjerojatno preglup da to shvatiš.
|
Sorry, moram izrezivati sranja koja pišeš jer zatrpavaš thread. Znači, nisi mentalno sposoban ni upamtiti što si napisao.
Citiraj:
Autor fanATIk
Ja stvarno ne vjerujem da ovo moram objašnjavat osobi bi trebala bit relativno obrazovana, bavi se informatikom i radi u kućici.
28 dana znači baš to što piše, 28 dana. Što je jednako 20 RADNIH dana + 4 subote + 4 nedjelje.
Da te ne zbunjujem:
20
+4
+4
____
28
Tak da ono, to ti nije tumačenje zakona nego matematika koju je većina nas učila u prvom osnovne.
|
Dakle, ti si protumačio zakon kako tebi odgovara, nije li tako. Gdje se u zakonu spominju kalendarski dani, radni i neradni dani?
Citiraj:
Članak 77.
(1) Radnik ima za svaku kalendarsku godinu pravo na godišnji odmor od najmanje četiri tjedna, a maloljetnik i radnik koji radi na poslovima na kojima, uz primjenu mjera zaštite zdravlja i sigurnosti na radu, nije moguće zaštititi radnika od štetnih utjecaja u trajanju od najmanje pet tjedana.
|
Nekako ne vidim spomen kalendarskih dana, radnih i neradnih dana, već samo 4 tjedna godišnjeg odmora.
Sad ćeš opet tupiti da se to podrazumijeva, ali kad ja napišem da se u zakonu o inspekcijskom nadzoru podrazumijeva da se pregledaju sva računala u poslovnom prostoru, onda si preglup da prihvatiš tu činjenicu jer ti ta činjenica ne odgovara.
Citiraj:
Autor fanATIk
Mislim da Durex nije dovoljan.
Predlažem rješenje;
/cut
|
Krajnji domet ti je uvlačiti se Bubbi u šupak?
@Tor, nadam se da je ovo dovoljno suptilno.
|
|
|