View Single Post
Staro 22.12.2021., 18:51   #652
Sinac
...samo te gledam...
Moj komp

Sinac's Avatar

Datum registracije: Mar 2007
Citiraj:
Autor fanATIk Pregled postova
/CUT
Ja mislim da imamo konsenzus da je četiri tjedna jednako 28 dana. Napominjem da piše dana, ne radnih dana. Dakle uzmeš godišnji od 1. do 29. srpnja.
Ili da pitamo pravnika.

Da li još išta trebam reć?
Aha, riječ je o tebi. Dakle, četiri tjedna su 28 dana, što znači 20 radnih dana + 4 subote + 4 nedjelje.

Ako i dalje ne razumiješ, onda ti nitko ne može pomoć.
Gdje se u zakonu spominju radni dani, subote i nedjelje? Mene piliš s tumačenjem zakona, sad ću i ja malo tebe.

Citiraj:
Autor Ivo_Strojnica Pregled postova
Isuse, koja tema, pa tu se moram ubaciti.
Nama je došao inspektor u , nećete vjerovati, inspekciju.
Otvorio je svaki ormar, upalija svaki komp, privatni i poslovni, te smo radi privatnog laptopa dobili i čestitku za kupovinu officea i Adobe Collectiona (e to govno košta).
Čovjek je uša u sve prostorije, uključujući wc kabine.

Na izjavu da je to privatni laptop, inspektor je rekao, nalazi se u poslovnom prostoru i promrmlja neki članak (nemam pojma više koji, bilo je to prije 2 god).

A što se tiče radnih dana, tu je Sinac u pravu, bar što se tiče mog iskustva pisanja softvera za ministarstvo vanjskih poslova.
Ukoliko se radi subotom, treba biti min 24 radna dana, ukoliko se radi petkom, 20 radnih dana.
Zato u zakonu piše da se ima minimalno mjesec dana odmora, a onda, ovisno o pravilniku firme, se taj broj prilagođava u broju radnih dana.
Ako laže ministarstvo, lažem i ja.

P.S. Bubba proplaka sam radi tebe.

Ivo_Strojnica, hvala što si napisao realno iskustvo.
Sinac je offline