Citiraj:
Autor Mommistake
Što mi može?
|
S obzirom na to cime se bavis, log4j mu je sasvim dosta.
Citiraj:
Autor Sinac
Tamo sam objasnio da svi tumačite zakon onako kakve su vaše želje, a ne onako kako ga tumači inspektor.
|
Jasno je da ti kao proracunski nametnik pokusavas ostvariti stetocinsko pravo da "tumacis" stvari kako te je volja, pa tako i cinjenicu da drzavni sluzbenici u obavljanju drzavne sluzbe postupaju na temelju zakona. U ovom slucaju, vrlo cistog i nimalo podloznog tvojoj iluzornoj interpretaciji koja se temelji na konfabulaciji o kolegi kojemu je Gestapo Drzavnog inspektorata preturio ured i silovao psa.
Citiraj:
Autor fanATIk
Nek pitaju pravnika zašto su gladni!
|
Zbog tumacenja, tak jasno!
Citiraj:
Autor Sinac
Programerska prepotencijo
|
Hranim(o) te.
Citiraj:
naveo sam da je glavna začkoljica u tumačenju zakona
|
Kojeg se nema potrebe tumaciti jer je jasan.
Citiraj:
vas par je odmah stalo na stražnje noge i zarežalo kako vi ne bi da se kopa po privatnim računalima po uredima.
|
Zamisli ti nas zdravorazumase.
Citiraj:
Zato i ponavljam, pitajte pravnika pa stavite odgovor ovdje, niste valjda toliko nesposobni kad znate artikulirano navalit drvljem i kamenjem na mene.
|
Ali vidi, mi tvrdimo da ti bezocno lazes, tako da ne vidim zasto bi mi stavljali ista ovdje kada si ti taj cije bulaznjenje osporavamo.
Citiraj:
Link koji si stavio, što god tražim ne izbaci ništa u vezi swap fajla,
|
Odrtino lazljiva.
https://docs.microsoft.com/en-us/sys...dows-internals
Citiraj:
Chapter 5: Memory Management
Understand how Windows manages virtual and physical memory
|
Da si utroseno vrijeme koje si potrosio na gnjusno pervertiranje realiteta ulozio u jednostavnu Google pretragu i prolistao sjajnu knjigu, na poveznici koju sam ti dao mogao si pronaci kvalitetnih uradaka koji daju jos zanimljiviji pregled teme.
Citiraj:
zato sam ti prikačio svoj link koji opisuje ono što sam tvrdio - veća količina RAM-a smanjuje potrebu za pisanjem veće količine podaka u swap fajl što kao glavnu posljedicu ima veću brzinu rada računala. Koji dio ove tvrdnje nije točan?
|
Patologijo, nisi to tvrdio.
http://forum.pcekspert.com/showpost....postcount=5733
Dakle, karijerna lazovcino, nemislis li da je vrijeme da zaista potrazis strucnu pomoc?