Inspekcijska praksa? Dakle želiš reći da si inspekcija uzima za pravo tumačit zakon kako im paše? Ili je to što piše u zakonu, onak, bzvz, samo lagana smjernica? Ja mislim, po tvom vjerojatno pogrešno, da bi se inspektori trebali držat zakona.
O kakvim drugim zakonima ti briješ? Zna se što je tema ove rasprave i pokazat ću im taj članak 21, objasnit slučaj ugašenog laptopa ispod stola i pitat da li inspekcija smije napravit pretragu tog računala. O tome cijelo vrijeme razglabamo.
Uzgred ćemo se dotaknut i famozne garderobe. E da je Nadan Vidošević stavio taj natpis na svoj bunker...
I ja nikad nisam bio osoba koja sve zna. Ja ako nešto ne znam, i onda saznam da sam u krivu, poklopim se ušima, tražim oprost, učim na greškama.
Ti si sve kontra toga. Izmišljaš nešto što nigdje ne piše, al to je kao inspekcijska praksa. Mada nema veze s zakonom. Ljudi su ti postavili masu pitanja, ignoriraš ih, ne odgovaraš na ista, i dalje tjeraš svoje.
Buljaka nađe pravnika, koji potvrdi što smo mi pričali, al ti si i dalje napuhan, a mi trkeljamo.
I dalje čekam odgovor na pitanje što se događa kad ja inspektoru odbijem dat pin svog privatnog laptopa?