View Single Post
Staro 22.12.2021., 16:32   #631
Sinac
...samo te gledam...
Moj komp

Sinac's Avatar

Datum registracije: Mar 2007
Citiraj:
Autor fanATIk Pregled postova
/CUT/
I ne mislim im tumačit da inspektor tumači zakon na način kao što si napisao, da nema razlike između privatnih i poslovnih računala, pošto mislim da je tvoje tumačenje teški idiotizam. Jednostavno ću ih pitat ima li osnove za pregled privatnog računala koje se našlo u prostorijama firme.
/CUT
Naravno, nemoj im skretat pozornost kakva je inspekcijska praksa, imaju oni to u malom prstu i znaju bolje i od samog inspektora. Još bolje da im pokažeš neki drugi zakon, bit će još točniji odgovor vezan za taj zakon. Neka mi ovdje diskutiramo, nećemo postavljati prava pitanja jer ti sve znaš.

Mommistake, nije da ti ne želim odgovoriti, ali sada postavljaš pitanja (koja izlaze iz okvira ove rasprave) tipa "što ako". Što ako inspektor zabunom odjene ženine roza čarape i dođe sav r@zj€ban do tebe u inspekcijski nadzor?

Trenutno sam na bolovanju i ne gubi mi se vrijeme na uzaludne rasprave koje ne vode ničemu osim tome da svi gubite vrijeme uvjeravajući sve da se privatna računala ne smiju pregledavati, umjesto da pitate smije li inspektor obaviti inspekcijski nadzor nad privatnim računalima unutar poslovnog prostora. Time bi diskusija sasvim sigurno bila završena.
Sinac je offline