Citiraj:
Originally posted by BlackMack
Zašto misliš da ti npr jedan 3700+ SanDiego nebi bio dovoljan? Ne razumijem ćemu sad forsat DC proc.
Reci mi di bi bio tolik porast performansi da bi sad morao uzet X2 a škrtarit na ploči!
Radije daj manje para za proc tipa 3700+SD i ostalo utuci u npr 2GB RAM-a i EpoX 9NPA+Ultra (788kn)
I ne treba ti DFI LP NF4SLI dovoljna je npr DFI LP NF4 Ultra-D za oko 1200kn ali ja bi na tvom mjestu išao na 3700+SD + EpoX 9NPA+ Ultra + 2GB PQI
|
Ja mislim da 1000 kn za ploču baš i nije škrtarenje. Recimo na ploči mi ne treba SLI i ne treba mi firewire. Ploče bez tih stvarčica su ispod 1000kn. Ne vidim zašt bih trebao dat više novaca za nešto što neću nikad koristit. Memorija ne ulazi u ovu računicu tak da se za to ne trebate brinuti.
A nisam ja ni rekao da mi treba SLi ploča, ali ove koje sam naveo su dost jeftine, pa to nije problem onda. U iduće dvije do tri godine, kontam da će se dual-core dosta koristiti (bar gledajući najave po netu i to da i intel i amd idu ka tome). Morate shvatiti da ovo uzimam na duže razdoblje i ne da se preseravam, jer ne vidim šta se s tim ima netko preseravat. Nije da pišam novce pa da ću moć nakon godinu dana zamijeniti kad mi dođe, tak da sad uzimam ovo.