View Single Post
Staro 22.12.2021., 08:57   #619
Mommistake
Premium

Mommistake's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
Sinac, moje pitanje je isto kao i Ivanovo (i pazi, imam iskustva s time već u prošlosti, pa da čujem tvoj odgovor)...

U firmi na stolu imam 3 laptopa (sve sličnosti s stvarnim događajima su slučajne)... 3 laptopa koja popravljam van radnog vremena i van opsega i nadležnosti palete usluga koje mi, kao firma, nudimo. Drugim riječima, privatni laptopi.

Dolazi inspekcija, ponavljam, sve sličnosti s stvarnim događajima su slučajne, pregledavaju računala, dođu do mog stola, 3 laptopa, privatno.
Upalite, ja palim.
Otključajte, ja ne znam pin (ja sam samo lik koji usisava laptope od prašine)...

Što sad?

Nemoj mi nikakve laboratorije ili inspektorate spominjati, pravnika još manje (imamo 2 u firmi)... Ne idu ti laptopi nigdje, ostaju na stolu, ne želim ih otključati (jer ne znam pin, jelte...).

Što sad?

Ne želim se uvlačiti u ovu iscrpnu raspravu, ali kakvih sam se nebuloza i budalaština načitao zadnjih par dana u ovoj temi, nevjerojatno.

I da, Sinac, Bubba koliko god da zna i/ili ne zna o ovoj temi, vodi te oko malog prsta ko malu macu. Baci udicu, a ti već grizeš.

Bubba, stara škola.
Mommistake je offline