Citiraj:
Autor Bubba
Budžetski parazitu, ja jos mogu shvatiti...
|
Programerska prepotencijo, naveo sam da je glavna začkoljica u tumačenju zakona, vas par je odmah stalo na stražnje noge i zarežalo kako vi ne bi da se kopa po privatnim računalima po uredima. Zato i ponavljam, pitajte pravnika pa stavite odgovor ovdje, niste valjda toliko nesposobni kad znate artikulirano navalit drvljem i kamenjem na mene.
Link koji si stavio, što god tražim ne izbaci ništa u vezi swap fajla, zato sam ti prikačio svoj link koji opisuje ono što sam tvrdio - veća količina RAM-a smanjuje potrebu za pisanjem veće količine podaka u swap fajl što kao glavnu posljedicu ima veću brzinu rada računala. Koji dio ove tvrdnje nije točan?
Citiraj:
Autor Pentel33
Sorry promaklo mi je to da si pitao pravnika.
A ništa onda ljudi, Sinac nas je pobio argumentima i mišljenjem pravnika na kojem mu moramo vjerovati iako nemamo uvid u isto.
Ne znam šta nam drugo preostaje nego da potpišemo poraz i priznamo da smo bili u krivu oko svega.
Tako nam i treba kad idemo u raspravu s čovjekom koji se dobro pripremio.
Bubba, fanatik i ostali, ispali ste smješni, pričate napamet i niste kontaktirali pravnika prije forumskih postova. 
|
Pentel33, najlakše ćeš me napraviti glupim ako pitaš pravnika i staviš odgovor ovdje. Svo tvoje trkeljanje proizlazi iz onog što sam i naveo, tumačiš zakon kako tebi odgovara, a ne kako će ga tumačiti inspektor. Koji još dio moram ponoviti u molbi da se sam uvjeriš? Koliko si teksta tu nalupao, mogao si barem 3 maila složiti pa poslati upit.