View Single Post
Staro 15.03.2003., 13:13   #10
RAK
Feldwebel
Moj komp

RAK's Avatar

Datum registracije: Feb 2002
Citiraj:
Originally posted by msvrtan
ako pricas o testu coolera u bug-u mogu ti iz osobnog ikustva reci da je taj test jedan od tri razloga zasto ne citam bug...

naime ja sam radio doma test slicnih coolera (bez titana) i njima su alphe bile losije od svih ostalih...dok su kod mene alphe tukle te sve za 5-15C....i to na duron 800..to je bilo prije dvije godine...

tako da nemoj bas bit presiguran u to tko je koga zeznuo....a najbolja referenca za titan coolere je to sto na netu nema njihovih reviewa...onda znas koliko su dobri...
Stvarno nisam siguran zašto se titan cooleri nigdje ne spominju. Istina je da nije nešto posebno ali je meni čisto solidno radio. Imao sam onaj dupli i T1300 je ohladio kao i alpha ali se derao kao ThermalTake pa je letio van iz moje kante. Za onaj njegov se kaže da je za slabije celerone i za to ga i treba koristiti.

Alphu treba znati postaviti. Jedino tako mogu objasniti ljutnju nekih vlasnika istih. Ta ljepotica hladi i ne dere se.

Časopisi. Preporuka iz dva časopisa mi je skoro spalila proc a onaj koji su popljuvali u trečem je hladio ko šašav (Titan). To je sam primjer kada sam platio povrh onih 30 kn koliko koštaju.

Zaključak: NE ČITAJTE GLUPE ČASOPISE. ČITAJTE PCEKSPERT. Lijepo piše što je najbolje.

AMEN.
Elegantan kao leopard

Nisam to ja, to je moj komp.
RAK je offline   Reply With Quote