Citiraj:
Originally posted by msvrtan
ako pricas o testu coolera u bug-u mogu ti iz osobnog ikustva reci da je taj test jedan od tri razloga zasto ne citam bug...
naime ja sam radio doma test slicnih coolera (bez titana) i njima su alphe bile losije od svih ostalih...dok su kod mene alphe tukle te sve za 5-15C....i to na duron 800..to je bilo prije dvije godine...
tako da nemoj bas bit presiguran u to tko je koga zeznuo....a najbolja referenca za titan coolere je to sto na netu nema njihovih reviewa...onda znas koliko su dobri...
|
Stvarno nisam siguran zašto se titan cooleri nigdje ne spominju. Istina je da nije nešto posebno ali je meni čisto solidno radio. Imao sam onaj dupli i T1300 je ohladio kao i alpha ali se derao kao ThermalTake pa je letio van iz moje kante. Za onaj njegov se kaže da je za slabije celerone i za to ga i treba koristiti.
Alphu treba znati postaviti. Jedino tako mogu objasniti ljutnju nekih vlasnika istih. Ta ljepotica hladi i ne dere se.
Časopisi. Preporuka iz dva časopisa mi je skoro spalila proc a onaj koji su popljuvali u trečem je hladio ko šašav (Titan). To je sam primjer kada sam platio povrh onih 30 kn koliko koštaju.
Zaključak: NE ČITAJTE GLUPE ČASOPISE. ČITAJTE PCEKSPERT. Lijepo piše što je najbolje.
AMEN.