Citiraj:
Autor tiki66
Jel se to događa odmah pri paljenju ili nakon nekog vremena?
|
Kako je meni objašnjeno monitor je radio nekakvih pola sata normalno nakon tog se slika krenila tresti i monitor se nasumično palio/gasio.Poslije toga sve gore i gore.
Jučer mi je poslao video kako monitor uopće ne radi samo baci sliku na 1 sec i to je to...
https://streamable.com/lw2frr
Citiraj:
Autor Nikky
Bemu miša, trebao si testirati prije donacije
Taj monitor je skupio godina ali to sad nije toliko bitno,
vrlo vjerojatno (cca 90%) treba promijeniti 5 - 6 elektrolita,
čisto informativno, power board izgleda ovako > https://www.ebay.com/itm/264618152164
sad trebaš organizirati cijelu "radnu akciju" da netko ode provjeriti, pokupiti, servisirati, vratiti nazad 
|
Jednostavno nisam bio u mogućnosti jer cijela konfiguracija je kod staraca stajala bez veze,od kako su uzeli tablete i maxtv komp se nije x10 upalio ove godine.
Ima dosta godina,njega sam dobio nakon one drame sa Vemil-om i Recrom.Negdje 2009. sam uzeo monitor u vemil-u (sram me bilo) koji je propao odmah nakon,a kroz sljedeće 2 godine monitor je sakupio oko 70 mrtvih pixela,pa je usljedilo natezanje sa "tehničarem" iz recro koji "nije mogao vidjeti te mrtve pixele" koje je trajalo nekakvih godinu dana dok mi nisu odobrili novi monitor.S obzirom da nisu imali isti kao što sam kupio dobio sam ovaj.Od sve te muke njega nisam niti otvarao,a nisam ni imao potrebu za njim jer sam u međuvremenu uzeo drugi monitor.
Kada je burazu osao display na laptop-u koristio je taj monitor na njemu,do tada je stajao zapakiran.Poslije sam složio ovu konfiguraciju koju sam koristio,onda se odselio i ostavio starcima.
Iskreno nisam gledao po netu dali ima netko taj panel napajanja ili razbijen takav monitor,ne znam dali bi taj panel odgovarao sa istog takog modela ali samo 19".
Ali baš "radna akcija" kako si rekao,planiranja kao da idemo osvojiti državu.
Napraviti ću post u kupovini,možda se nađe neki monitor čisto da ljudima nešto riješim do Božića ako je ikako moguće. A ovog LG-a "kemijati" nekakv transport jer mislim da bi slanje njegovo koštalo cca 100kn u jednom smjeru jer paket je velik/lomljuv a i poprilično težak,a nisam baš ni upućen u sadašnje cijene slanja takvih pošiljki.