Citiraj:
Autor jp_rv
Ali zašto samo ne nastavite plaćati po starom?
|
Zato što sam "certificirani" državni službenik Austro - ugarskog kova dok su stvari još funkcionirale i zakoni koliko toliko poštovali i sve mora biti po PSu i iz mog iskustva 99% problema je do korisnika jer ne rade sve kako trebaju i u rokovima i kako piše u zakon, nego kako su oni mislili da bi trebalo biti i kako je rekao susjedov susjed koji ima tetka i 1% je radi tupavosti sistema, barem je tako kod mene. Valjda su zato svi ovi milijunski iznosi u mom TDU kod mene

pa se svi brinu kada sam na godišnjem, da li sam dobro i slično (čitaj ne punim novinske stupce) i nemamo žalbi.
Citiraj:
Autor Jelc
Ja još ranih 90-ih bio u Zg plinari za pokojnika iz 82-ge..
Probo tri četri puta, nosio SVE
Odusto
Dan danas je na računu osoba koja je umrla prije skoro 40 godina.
Tak to ide u rvata.
Ne vrijedi trošit živce.
|
Čekaj, di je to. Majka je preminula 28.11. mrtvozornik je došao doma tek 29.11. u podne, ukop je bio 04.12. misli su me prvo prebaciti na 08.12., ali su je ipak ubacili u subotu 04.12., Smrtni list sam dobio tek 09.12., ostavina će biti "jednog" dana kada zaprimimo poziv ... di je još naš vrli ZG holding, plinara, HEP, HRT, ... to još ni ne znam što sve trebam popuniti donijeti poslati, ...
Ovo je ISP, dakle samo HT, da ljudi znaju kako ide kada ide po "regulama"
Citiraj:
Autor Ag008
Ako ti nije bitan broj, kao novi korisnik možeš dobiti Max3 za 209kn
Možeš dobiti na temelju smrtnog lista raskid ugovora i gašenje bez naknade
|
Mislim da je tako nešto i bilo, malo više jer ima dodatne kanale, neke crtiće i dokumentarci (penzići

) i neke filmske. A broj je isti, još od tamo kada je iz 6 znamenki išao u 7 i sestra živi na toj lokaciji i mobitel se koristi "samo u slučaju krajnje nužde" (isto je penzić

). Tako da može sve nestat ali broj mora biti isti ...