Dakle nigdje baš ne piše po netu što se zbiva pa da se zna procedura.
Kažu da ponesete:
Smrtni list
Vaša osobna (pokojnikovu nisu tražili)
Račun zadnji (u pravilu ne treba)
Nikakva ostavina, ništa. Samo dođete i kažete osoba više nije sa nama i priložite Smrtni list i kažete ja sam nova platežno odgovorna osoba.
E sada HT gluposti.
Dakle na moju pokojnu majku je glasio telefon, MAX TV, Internet i dodatni paketi.
OK, rekao ja ću preuzeti na sebe plaćanje da mogu u aplikaciju od HTa (MojTelekom) ubaciti i tu uslugu i da mogu sa broja otkantati one kupi prodaj nešto. Ne živim na toj lokaciji, već sestra ali sve OK to nije problem. ALI ! Oni će sve što imamo tamo ugasiti !!! I onda dolazi tehničar da uzme modem/router, Max TV uređaj i donese NOVI !!! (Dakle netko mora biti fizički prisutan na lokaciji !) i onda će sve to ukopčati, ja dobijam ugovor bez ikakvih pogodnosti (čisti cijenik telefon + TV + internet BEZ dodatnih paketa) ali kada oni sve to spoje onda će oni aktivirati sve što je bilo prije po istoj cijeni kolika je bila na pokojnu majku, aj da to vidim, javim kada se odluče to napraviti. Bio danas, 20.12.2021. u 13:00 u HT centru.
Mislim to je suludo, to je kao da će mi sada plinara, HEP i vodovod doći odnijeti plinomjer, brojilo i vodomjer jer eto promjenila se platežno odgovorna osoba i privremeno mi iskopčati plin, struju i vodu, ne vdim smisao te radnje HTa sa gašenjem, ukapčanjem i odnošenjem opreme i donošenjem iste takve.
Dakle da se ne iznenadite imat će te prekid usluge na neki period i dobiti će te novu opremu.