Tema: PSX časopis
View Single Post
Staro 17.12.2021., 03:01   #6
Miki9
Registered User
 
Datum registracije: Jun 2021
Lokacija: Zagreb
Postovi: 260
Citiraj:
Autor cic Pregled postova
Meni su starci kupili plejku 96-e ak me sjećanje dobro služi, znam da se u to vrijeme naveliko išlo u Austriju po njih.
Sad me podsjetilo, kak me jedna frendica s mora molila tih godina jedno bar 2 sata i nagovarala na sve moguće načine da joj poklonim Tekken 3, nakon što ga je vidla i igrala.
Problem je bio što je živjela u njemačkoj, i jasno da nije imala čip, niti mogućnosti njegove ugradnje, što sam joj ja opetovano ukazivao, no ova je nastavila tupiti "budem ja ugradila, pitat ću nekog itd. itd.".
Nisam joj na kraju dao, ispavši valjda u njenim očima škrti šupak, no što je dugoročno ispalo dobra odluka jer gore od mog ostanka bez igre, bi bilo njeno gorko razočarenje kada bi cd stavila u svoj ps1, koji ne bi čitao; a nekak imam feeling da ne bi se uopće barem sjetila onda sljedeće ljeto vratit mi nazad, njoj beskorisnu igru. Jasno, da je stvarno imala ps1 s čipom, poklonio bi joj.


U vezi ovih "originala" bez kutije, jedan razredni frend je imao tad, tj. kupovao nekakve cde za koje sad neznam, ne mogu se sjetit, jesu li bili profesionalni piratski (imali su sliku otisnutu na prednjoj strani cda, ko originali, što doma ne možeš izvesti, i kutiju profi izrađenu s slikama s tiskarskog stroja a ne printera),
ili možda čak profi fejk "originali" za koje nisi ni trebao čip (!) mislim da se to isto tak prodavalo tipa za 100tinjak kn.
Miki9 je offline   Reply With Quote