Citiraj:
Autor Sinac
Ali u ovom slučaju kada sud izgubi vrijeme zbog sudskog spora koji je zapravo bespredmetan...
|
Sud nikada "ne gubi vrijeme", nemoj konstantno pisati stvari koje nemaju veze s vezom.
Sud je plaćen da radi i za to svi tamo dobivaju plaću.
Da li je nešto bespredmetno nije na tebi da određuješ, zato se uostalom i sudi.
Citiraj:
Jel se mi možda sada prepiremo oko pravnog tumačenja?
|
Reći da sudac daje kaznu za oduzimanje vremena nije pravno tumačenje nego teška glupost
Citiraj:
Već radiš pogrešku u koraku i pretpostavljaš što će netko napraviti i svoje mišljenje implementiraš trećoj osobi.
Odvjetnik će isti tren pozdraviti Bubbu i objasniti mu da gubi vrijeme i da će uzalud spiskati novac.
|
Ništa ja ne implementiram, nego baš ti to radiš:
Citiraj:
ako ništa drugo, zbog Bubbinog nepoznavanja zakona te "oduzimanja vremena sudu" itekako rado to napraviti.
|
Dakle, implementiraš da on ne poznaje zakon i da će takav neuk bilo što raditi na sudu bez odvjetnika, i onda još implementiraš što će mu odvjetnik reći.
Daj se uozbilji više jer su ti ovakvi postovi stvarno smiješni.
Citiraj:
Što si toliko zapeo sa sudovima, ti radiš na sudu pa sve znaš iz prve ruke?
|
Ti si taj koji si započeo raspravu oko sudova iako realno nemaš ni osnovno znanje oko istoga.
Dakle, ne znam šta si zapeo za sudove ako ne znaš proceduru niti si ikada zakoračio na bilo koji sudski postupak.
Jer da jesi onda bi znao kako stvari teku.
Citiraj:
Kolega, opet te upozoravam da iznosiš gluposti...
|
Pliz nemoj me ništa upozoravati, već si ranije i Bubbu upozoravao i ne kužim kakav ti je to stil pisanja.
Za mene su tvoji postovi glupost.
Prvo si konstantno tupio da inspekcija može pregledati apsolutnu svu opremu u prostoru firme koja nije u "garderobi", sad odjednom stranke, partneri i svi koji se zateknu mogu skloniti računala.
Onda si tvrdio da su tvom frendu uzeli torbu ispod stola i pregledali taj laptop (što je nonsens), a sad smo došli do toga da će pregledati uključeno računalo nekog radnika, što jedino donekle i ima smisla.
Ako radnik radi na 2 pc-a u trenutku nadzora, od kojih je jedno njegovo privatno, to već mogu razumijeti da pregledaju oba, sve ostalo nema smisla.
Pregledavanje torbi i nekakav pretres prostorija se sigurno ne radi, a od toga je sve krenulo.
Ali pitanje je koliko i ova rasprava ima smisla, mislim da smo sve više manje rekli, a još si me i "upozorio" pa ne znam jel ima potrebe dalje pisati...