Hmmm, HD Tune veli da je sve ok isto kao i partition magic, chkdsk od windoza, i active smart tako da brijem daa je hard ok...
S obzirom da su stavljeni svi driveri, sve podešeno na sve moguče načine u biosu i ja mislim da je tu neka kombinacija sa jumperima u igri ili tak neka pizdarija...
Pogledo bi to sam ali kanta ima garanciju i onu šugavu naljepnicu iza pa neznam kak je to unutra spojeno a nebi baš čovjeku htio sjebat garanciju pogotovo kaj jadan nezna ni miš uštekat u kantu neg je uzo komp za klince...
A kaj se tiče Albatrona, iako imaju dobre recenzije po webu ipak ja više vjerujem starom dobrom gigabajtu ako se več radi o nekim low-budget pločama... Slago sam bar 2 3 kante sa njihovim pločama a i masu frendova ih ima i nikad nije bilo nikakvih ovakvih sranja...
To je i trebalo ic tranu ali ovi nisu to imali pa su mu kao stavili nekaj kaj je ok za iste pare... A rezultati se vide...
Uglavnom mislim da cu stavit još jednom windoze gore sve by-the-book i onda im to sutra odnest pa nek oni kemijaju kaj je...
Tnx na savjetima ekipa