View Single Post
Staro 10.02.2006., 15:44   #121
ivan OS
Premium
Moj komp

ivan OS's Avatar

Datum registracije: Nov 2003
Citiraj:
Originally posted by Gabre
e pa mene smeta puno stvari, pa negdje moram i prigovoriti...
danas si ti na tapeti, iako bih mogao jedan dan uzeti na glavu, i prigovarati na sve gluposti koje ljudi pišu po forumu...

ne bi se uopće bunio da si ovo postao i pod Windows podforum, ali ti thread nije koristan u ni kojem pogledu, a već si i sam vido da ga nigdje nema...
Ispravak,već mi je jedan član foruma dao smjernice gdje da ga nadjem a jedan javio da me ima u vidu kad sebi bude nabavljao ako prvi naidje...Većeras ću znati 100 % da li je nabavljiv u par dana...i postati rezultat...
Pitam se kakva je tvoja definicija foruma,ovog ovdje PC ekspert foruma,zar ne služi razmjeni mišljenja,iskustava i saznanja?Jel sam je pitao gdje ima za kupiti original ličko janje koje je paslo pod ručnom a ne tovljenjo u nekom dvorištu na ovom forumu ?!

Kako znaš da ako nema u velikim PC trgovinama nečega da u nekoj maloj trgoviniu u RH isto nema?
Inače,kad me nešto zanima odem pod subscribed threads i nadjem informaciju iako me tada kada je tema aktualna bila nije to upće zanimalo.
A ova tvoja opaska da ti je svejedno u koji sam podforum postao govori o tvom
"održavanju reda" a ti se jadan ne možeš načuditi kako ljudi pišu gluposti svuda po forumu...
Sreća da nisi moderator...

p.s.: spamaš mi thread,pokaži nam primjerom kakvi trebamo biti...

Zadnje izmijenjeno od: ivan OS. 10.02.2006. u 15:58.
ivan OS je offline   Reply With Quote