Tema: BonBon
View Single Post
Staro 02.12.2021., 14:43   #1974
sivonja
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jun 2005
Citiraj:
Autor James Dean Pregled postova
Meni radi na Samsungu.
Nedavno sam imao isti problem. Mijenjali mi karticu ovo-ono, ništa od toga nije pomoglo. Na kraju sam ih zatražio da mi deaktiviraju VoLTE/VoWiFi uslugu i nakon par dana ponovo aktiviraju. Nakon toga sve radi normalno.
Išao sam tvojim stopama pa se spotaknuo ali dostigao cilj.
Prvo sam samostalno krenuo deaktivirati "pakete" preko sms poruke, ali se predomislio, te umjesto toga nazvao SZK neka to oni naprave. Iskopčali su samo VoWiFi i odmah ga ukopčali, međutim (samo) sms potvrde isključenja je stigao odmah u 9 ujutro (a u njemu piše iskopčati će se SUTRA). Ovo je malo zbunilo SZK. VoWiFi očekivano ne radi.
Tek nakon 4 sata oko 13 stiže sms da je VoWiFi aktiviran. Ne radi još uvijek.

Čekam sljedeći dan da odrade isključenje, prema sms-u, pa možda onda prihvati uključenje. Ništa cijeli dan. Čačkam po mobu, radim full backup na usb stick, resetiram sve mrežne postavke kako mi se nudi u setapu. Ništa. Sat vremena istražujem postavke resetiranog moba - ništa. Odustajem i vraćam sve na staro iz backupa. Radim filmove u glavi kako u T-centru pokušavam riješiti problem.
Slabo spavam, usred noći 3:45 nestalo interneta. Koji k. sada? Ma u redu je, to moj vlastiti router ima svakonoćni reboot. Za 2 minute vrati se kućni wifi, te se POJAVI VoWiFi ikona na mobu!

Dakle 1 dan pauza za isključenje, 1 dan pauza za uključenje.

Sada VoWiFi radi kao ranije, a dokle će, vidjećemo.
Mogu posve isključiti mobilnu mrežu (aviončić), uključiti samo WiFi, ikona VoWiFi se pokaže i pozivi/sms rade.

edit: slika

Zadnje izmijenjeno od: sivonja. 02.12.2021. u 15:32.
sivonja je offline   Reply With Quote