Evo ekipa imam jedan doista zanimljiv problem...
Ovako, frendu smo složili konfu i to :
CPU - Athlon 64 3000+ S754
MBO - Albatron K8NF4X-754
RAM - Kingmax 512 DDR PC3200 na 400Mhz
HDD - Seagate 80GB SATA 300, 8MB, 7200
Grafička - Leadtek Px6600TD PCI-E 128MB, VIVO DVI
And the list goes on ali mene muče matična ili Hard a sad bum vam reko i zakaj...
Cjela kanta je kupljena jucer i složena u servisu radi garancije tako da nije isključena i greška ovih kaj su ju slagali u servisu ali radije bi prvo da vidim jel ima neko kakvu pametnu ideju šta bi to moglo bit a da nije hardware-ske prirode...
Naime nakon nekog vremena Windowsi se pocinju dizati samo svaki drugi ili treci put... Tj jednom se dignu normalno, drugi put uvjek stanu kod onog ekrana sa onim plavim bar-om i to se tak roštilja u nedogled ili dok se na kraju sve ne smrzne...
A za sve to vrijeme hard svjetli periodički cca 2 3 sec svjtli a 2 3 sec ne i tako dok le god ga se ne restarta...
I onda nakon restarta izaberem Start Win. Normaly i on ih digne normalno... nekad i par puta zaredom a onda opet bez ikakvog evidentnog razloga ponori.
Također nakon drugog instala windoza sam poželio preko Ghosta napraviti image da ne pušim po pol sata svaki put na to, pa sam otkrio jednu vrlo zanimljivu stvar, komp se buta, uleti u ghost i onda trkelja do besvjesti tako da je restart jedino rješenje... U ovom slučaju to se desi svaki put tako da imam filing da je nastao neki "nesporazum" između harda i matične...
Ajde ako neko ima neku ideju bubnite