View Single Post
Staro 25.11.2021., 07:41   #3224
dada-as
Bot Maker
Moj komp

dada-as's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Evo da ja napisem jos koju o raptoreumu nakon malo podrobnijeg istrazivanja:

Ako s tehnicke strane taj Raptoreum bude sljakao i nebude bugova ili nedaj boze nekih incidenata onda ovaj blockchain ide u top 100 easy. Em je fork od Ravencoina i sigurno ce tu negdje lezat kao Ravencoin. ALI IMO taj Raptoreum ima velike sanse da preskoci Ravencoina, pa cak si mislim da moze i u top 20. Razlog je sto ce se na tom blockchainu moci programirat u JAVA i Python. A znamo kako su ta dva programa popularna.

Znaci ovo gore je pozitivno, da ne kazete opet da sam samo negativan.

A sad o negativnom:
Team je anoniman osim jednog njihovog glasnogovornika koji je prilicno aktivan na Bitcointalk. Tamo vise manje se bavi faucetima i ulaganjima u absolutne shitcoine na margini rugpulla. Prepoznaje ih valjda po mirisu vec. Pa si mislim da je to mozda cak i plus buduci nebi svoj stari account sa 1000+ postova upartnerio sa rugpullom. no ostali dio tima je vise manje anoniman ili barem zele biti anonimni, ali im nejde bas od ruke jer jedan od timova Charlie na YouTubeu prica o Raptoreumu dok se zahebava s puskom na planini. Pa sad ovo gore pozitivno da Raptoreum moze biti najveci, a ovaj radi video klipove s puskom u sumi i prica o Raptoreumu mi nekako neide skupa. Cak mi taj blockchain malo vuce na Redneck blockchain radi toga, haha

Uglavnom, potencijal veliki, ima nekih red signala ali nista strasno. mislim da ce sve ovisiti o znanju tih programera i dali ce mreza imati problema, tipa da padne ili da netko provuce 51% attack iako oni tvrde da je nemoguce...