Citiraj:
Autor dada-as
Taj NFT Bay nema smisla. Nije vrijednost NFTa ono sto pokazuje nego njegovo mjesto na blockchainu. Ima vise vrsta NFTa. neki su korisni i koriste se u stakingu, pa je cijeli system oko stakinga napravljen preko NFTa.
Neki su na principu skupljanja, najbolji primjer zivotinjsko carstvo ili jos bolji nogometase se nekad skupljalo, danasnja djeca sigurno nece skupljat slicice papirnate, ona ce skupljat blockchain slicice. Onda ima NFT tipa onaj Bored Ape Yacht Club, tipa jupii s parama pa se udruzili u nove ili buduce masone...
To sto je ovaj skinuo jpege i stavio na piratebay nema nikakve veze s onim sto NFTi jesu.
I krivo je napisao na stranici, trebao je napisati NFT JPEG search. Dok su pravi NFTi na blockchhanu...
|
Gary Vee je nekako dobro objasnio NFT za raju iako on ridea wave na veliko.
plavi verified znak na IGu ne moze svatko imati ali ga svi vide. Mozes right clickati i saveati, ali neces imas taj verified pored svog profila da svi vide. Tako da trenutno NFTevi postaju samo digitalni pokazatelj statusa. Ako imas neku gorilu koja vrijedi 5000$ je isto kao da imas Rolex od 5000$(nema vise takvih, just FYI), ali digitalni.
cinjenica je da sam stari prdonja kojem je to isto glupo, ali nisam dio nove generacije i kao sto mene nisu moji roditelji razumjeli ni mi ne razumijemo sta ce crypto svijet sve donijeti. da sam svom starom rekao da cu igrati igrice za pare, dobio bi cepu iza uha. Danas djeca od 14godina imaju sponzorske ugovore i sa 18god imaju milijuncic u banci.
Tako da vjerujem i kripto ce pokazati tek kasnije sta je sve moguce, kao sto je bilo i s internetom prije n-dekada.
that being said, ne vjerujem u NFTove osim ako ne zelis platit 3 tone kokaina iz kolumbije preko crypta. Ja ti nacrtam macu na papiru i mintam je kao NFT, ti je platis gotovinom. bim bam, ja dobio pare (za odredjenu uslugu) dok cijeli svijet vidi da sam na "slici" zaradio milione.
osim toga imas Gary vee tipove koji rideau wave i zaradjuju na NFTevima. zasto ne mintati nesto ako si whitelistan i prodati x3-x5 puta kad se otvori trziste, pa makar i netko drugi prao pare na tome