View Single Post
Staro 23.11.2021., 22:40   #240
Eladio
..starija garda
Moj komp

Eladio's Avatar

Datum registracije: Dec 2002
Citiraj:
Autor Mladenxy Pregled postova
Po meni je to rizik dok se ne iztestira do najsitnijega detalja. Ne mislim tu na ovu grafu za tetris i pogledat neki film, nego na skuplju u rangu navodno RTX 3070 ako ikada izađe. Uletiti u to pa poslije muku mučiti sa driverima ili čekati na iste da bi ti neka igra proradila kako treba...život je prekratak.
sjecam se kada je izasla S3 Savage 2000, na papiru tada al pari ili jaca od Matroxa, Nvidije, 3DFXa i ATIja i svega necega.. a driveri takav podbacaj da je to bio teski fail nazalost
ali davno su bila ta vremena, kada se na gejming gledalo "radi / ne radi" , a tada na toj kartici nikad nisi bio 100% siguran kada ce se nesto srusiti

..uopce ne sumnjam da ce stvari generalno velikoj vecini kupaca Arc Intel grafickih raditi stabilno.. E sad to stabilno ne znaci da ce performanse biti konzistentne i to je po meni mozda jedini bitniji rizik u pocetku, gdje treba pricekati mjesec dva definitivno..

a kazem, sad da li graficka vrti 60 fps, ili s boljim driverima moze i 100fps, to je manje bitno ako je u danom truentuku tih 60fps doslo po dobroj cijeni

PS
slican problem sa konzistentnim rezultatima sam nedavno ja imao, kada sam nedavno prodao gtx 1080ti pa mi je obicna rtx 3060 12gb radila 30% slabije u mojoj igri na low details

MojSkuter
---------------------------------PEACE

Zadnje izmijenjeno od: Eladio. 23.11.2021. u 22:47.
Eladio je offline   Reply With Quote