View Single Post
Staro 23.11.2021., 15:02   #2000
elance
Banned

elance's Avatar

Datum registracije: Jan 2014
Citiraj:
Autor elance Pregled postova
Zatražio sam refund na aliju jer mi ne dolazi jedan predmet.
Sad ne znam hoće li biti problem što sam u međuvremenu ukinuo kreditnu karticu s kojom sam platio?
Podesio sam novu karticu na njihovom sajtu pa pretpostavljam da će refund sjesti na tu novu, ili?
U vezi ovoga, još nisam dobio refund i već sam bio zaboravio na to.
I sad idem na "ask me" funkciju na njihovom sajtu da pitam što je s refundom i kažu mi da mi je refund isplaćen i u nastavku ovo:

Citiraj:
In order to ensure your account safety, refund can only be sent back to the card you used to make the payment.
If your original card has expired, please contact the issuing bank to transfer the money to your new card.
Uglavnom, ne da mi se više s tim natezati jer nije velik iznos, 4-5 dolara, a i nemam više ništa s tom bankom gdje sam imao karticu i sad bi ja preko njih trebao potezat te pare.
Ali eto samo da javim da ne ide nikakvim automatizmom na novu karticu kako su neki rekli.
Tako da ako vam je kartica istekla ili ste ju ukinuli, može doći do komplikacija.

Citiraj:
Autor Nbdy32 Pregled postova
Meni je istekla kartica, pa sam tamo pitao kaj se događa sa refoundeom, pa su mi poslali neki link gdje ispuniš taj papir i pošalješ, pa ti vraćaju na novu karticu, sve u svemu još 14 dana čekanja na ovako i onako brzi povrat love ...
To mi nigdje nije ponuđeno, mogu jedino pričat s robotom koji mi je ovo gore napisao, ali nema veze, neću propast...
elance je offline   Reply With Quote