Citiraj:
Autor Newmie
O čemu ti pričaš, jesam propustio nešto u zadnje 2 godine otkad pratim ovu temu?
Osobno ne bi nikada išao na Philips uz LG i Samsung. Uspoređivao sam ih u centrima kada sam kupovao zadnja 2 TV-a i donio svoj zaključak. Jedina stvar koja me vuče na stranu Philipsa mi Ambilight, no on mi nije primjenjiv u trenutnom stanu. Nije mi zid iza TV-a bijel niti je TV dovoljno blizu zidu da bi ambilight imao željeni učinak.
|
Priča o tome da mi koji smo rekli da smo kupili Philipsa i zadovoljni smo s njime smo dobivali PM-ove, govorilo nam se da smo budale, naivci, Garfildovi plaćenici... ne znam šta sve ne...
Imam OLED803, želja mi je bio Panasonic, ali sam se odlučio za Philipsa zbog ambilighta i nisam požalio. Ali kome ambilight ne igra ulogu, ja osobno bi rađe uzeo Panasonica. Ali nakon njega, bilo koji OLED je dobar, i sa zadnjim verzijama Philipsa jednako je dobar po slici kao i ostali.
Navodno u Philips idu dijelovi lošije kvalitete, pa ti može ranije riknuti... moj je star 3 godine, bez problema, a ima 5g garancije, ionako ću ga za 2g mjenjati, a on ide u spavaću sobu.