View Single Post
Staro 23.11.2021., 00:03   #16777
Odinarius
All-rounder
Moj komp

Datum registracije: Sep 2013
Moonlight je fora stvar, ali imao sam problema tu i tamo tako da na kraju ipak prenesem komp do TV-a kad se zaželim igrati nešto s gamepadom. Radi normalno kad se instaliran na Android televiziju. Može se koristiti i Steam Link.

Kupili Hisense 587100F za apartmane (https://www.nabava.net/televizori/hi...a-hd-105865211), 2750kn koštala s 5g garancije. Vidaa sustav je stvarno korektan, ali odmah mi je bilo jasno zašto moj XE9005 košta koliko košta Boje loše, smanjivanjem brightnessa se smanji ispranost donekle, ali uništi se kontrast, pa nema sweetspota... Iako su opcije za namještanje boja zapravo dosta opsežne, ne rade ništa korisno. Sa warm presetom koji ima najtočniju temperaturu boja skin tones su bili sivi na momente. TV praktički prisiljava da se gleda na onim tvorničkim postavkama gdje naravno bole oči od previše plave. I nema nikakvih kontrola motiona. Sa svojih izvora (tuner ili stream) motion je bio ok, ali s laptopa preko HDMI nije uspijevao držati stabilan framerate, stalno je trzakalo, u nepravilnim intervalima. Mijenjao sam portove, ali uvijek isto. Možda je do laptopa, iako nisam otkrio što pošto na drugim TV-ovima radi normalno. Kao da TV nema snage za procesuirati vanjski 4k signal. HDR je smijurija i brzo sam ga isključio, samo ispere sliku prevelikim brightnesom. Žali bože da moram živjeti s nečim takvim.
Odinarius je offline   Reply With Quote