Citiraj:
Autor maXonja
Nakon razočaranja što nisam uspio realizirati onu GF3 sa facebooka jer se čovjek jednostavno nije javljao, prošli tjedan mi se javi moj regularni dobavljač raznog hardvera i šalje slike svega što ima za mene. Između ostaloga, dvije sestre blizanke Gainward GF3 Ti 200 GS 64MB
Abitica NF7 sa Bartonom 2500+ je isto bila među hrpom pa je bio red da se odmah to sastavi i upogoni
Da je bio pozitivan na koronu i poljubio bih ga
P.S. Jel ima tko neku zaraznu varijantu korone za bratski podijeliti jer nikako da se zarazim? Prošli tjedan bio kod čovjeka koji je pozitivan, pili iz iste čaše, popušili pola kutije cigareta u crossfireu i jednostavno neide 
|
Lajkam ploču, jedna od najboljih za OC za s462, no kondići znaju biti u banani na ovom modelu...
Gledao sam da ju nabavim, no na kraju je nešto sasvim treće uletilo kao "predstavnik socketa".
Valjda će Zalman biti dostatan za pristojan OC na toj tvojoj kombinaciji.
A koronu ne lajkam...već treći tjedan se 'ebem sa njom, sada mi sjela (srećom manja) upala na pluća, tako da pusti priče...netko to prođe kao prehladu, netko ode u 3pm... da sad ne ulazim u detalje, jeteni nalazi su mi kao kod kronera, bolje da ne pričam šta sam pišao pet dana...razyebe ti taj virus čitav organizam, ne treba ti to sranje vjeruj mi.
Jedino što me psihički drži jeste da sam o.k. za šarafanje po kućištima, i tu i tamo me razveseli poštar sa paketićem na vratima

Ali dosta o koroni, šibajte slikice, jedva čekam da vidim šta ste pohvatali uokolo, kad sam ja već van stroja za akciju.
Nema boljeg od akcije "u živo"