Citiraj:
Autor Alien_200581
Ma nema do S3, to je kao da si imao nabrijanog trulog kadeta u 90tima. Je krš i otpadaju komadi karoserije u zavojima, ali dok ide ide ko blesav (ili baca super sliku u slucaju s3)  . Plus te kartice su prakticki neunistive, jos nisam ni jedan s3 leš dobio u kolekciju, jedna najnovija ima artifakte kod prikaza ali kladim se u cevape da je do extra memorijskih modula u "optional" slotovima, a ne do onboard meme koja dolazi sa karticom...
|
Što je najbolje, imao sam Kadett 1.4 još automatik tzv. "jaje", japansko crvena boja, napucan zvučnicima i pojačalom...ufff..ma, sve znaš sve si točno rekao

I dan-danas je u familiji, stara ga vozi do super-marketa i natrag (živi u manjem mjestu kod Makarske), ima truleži, dakako... ali motor i danas kresne od prve, mjenjač radi besprijekorno a bez ikakvih ulaganja/reparacija...ma čudo od auta

Ali dobro, da se vratimo na temu...obje su jeftine kartice, koja se pokaže boljom za dos, ostaje.
...
Nisam slikao, no "pod koronom" sam složio s775 konfu, Asus P5Q PRO Turbo u kombinaciji sa Xeon E5450 uz lagani OC na 3.6GHz@1.22V 8GB RAM...to je bilo samo na brzaka test stabilnosti cca 2h prolazi.
Gore je Scythe Fuma, jamac da će sve i ostati hladno (ne prelazi 62C u IntelBurnTest-u na max. postavkama koje realno sustav niti neće nikada vidjeti).
Ovo je tzv windows 7 x64 konfica, ima nekih igara koje na njoj bolje rade (npr Bulletstorm).
Ah, da! Grafa je AMD HD7950 pod Accelero S1 rev2 (ide bez problema na taktove 7970, to znam otprije, sada je na stock postavkama).
Složio sam i jednu kombinaciju Intel 3770k + AsRock Z77 OC Formula uz 2x nVidia GTX 660ti@SLI, 16GB RAM za igranje sa SLI-jem...ovo usput spominjem, nije retro konfa, ali jeste zagrijavanje za s939 SLI konfu, a onda aktiviram i Kandalfa

...
Uskoro mi stiže još jedna neobična potpuno funkcionalna nakupina hardvera, ovaj put u vidi socket462 egzotike, i njoj se jako radujem...odlično će upotpuniti kolekciju

Za nju budu i slikice, dakako