@Roy A jesi brz ... svaka čast! Ja se još nisam ni snašao sa svime time! Nego, krenimo redom. Bude i današnji ulov došao na red, ali najprije bi se želio pohvaliti nečime što sam naručio prošli tjedan
Obično ovdje u temi ne govorimo i spominjemo nove stvari, ali mislim da je ovo vrijedno iznimke
U kompletu dobijete sve AV kabele, 2 kontrolera, kao i detaljan popis igrica!
Ako je netko zainteresiran pošaljite mi PP, pa pošaljem više informacija. Konzola je na akciji za 160kn, ali ne bih želio reklamirati online prodavaonice jer je uostalom to protiv pravila
(...)
Nego, stari hardver! Počinjemo sa upitnom Matrox G400, AGP:
Zatim VLB grafička/IDE/Floppy kontroler "All-In-One" kartica
Creative SB Live sa zlatnim konektorima. Ovu (CT4620) verziju Live-a još nisam imao...
Asus USB ekstenzije, koristi ih gomila Asus ploča
... koja bude išla na ovu Asus TUSL2-C Tualatin matičnu
Zatim nešto zanimljivo. Slot 1 matična u "AT" formatu. Piše ACorp International, 6BX/ZX/VIA86 iako sam primjetio da nedostaje platforma za CR2032 bateriju - netko ju je nasilno skinuo.
Nepoznata Socket 7 matična koja čini se radi isključivo sa EDO RAMom, ne podržava SD.
"Teški i bučan" kako je netko lijepo napisao Maxtor hard, imam jednog istog u 486-ici
... i za kraj QDI Slot 1 matična koju je netko ispisao markerom "NE". Da li to znači da ploča ne radi ili da ima neki drugi problem nisam siguran... Postoji samo jedan način da saznam