View Single Post
Staro 18.11.2021., 12:34   #8020
OuttaControl
Premium
Moj komp

OuttaControl's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor okarm Pregled postova
na proljece je taj mob nije kostao 1200kn. a sto ne valja? pa izmedju ostalog najveci nedostatak mu je ocajna kamera. i ne, nitko ne ocekuje kameru ko na p seriji huaweia, ali da ima bolju kameru od moto g5 iz 2017 to se bome ocekuje.
stavljao sam tu na temu nekoliko usporednih fotki pa tih dana bas i nije bilo komentara od nekih strucnjaka.

Bas sam i ja tio pitat koji je nedostatak, meni mater ima 6s, i super zadovoljna, meni je os isto ok ono malo sto. sam ga koristio, a posto sam ih isprobao većinu poznatih mobitela (što doma sto na poslu), nije los os bio za kratkoročno. Bitno za napomenit, mater je imala prije Huawei P Smart i ona je cak primijetila koliko je Realme bolji od Huaweia... Iako je relame 7 izasao kad sam. materi uzimao 6s(ili 6) po reviewima sam odlučio da je taj bolji mob, ali ne sjecam se sad zašto.
Da si se ti potrudio pročitati review sa gsm arene sve bi ti bilo jasno:

Citiraj:
There is one major difference between Realme 6, Realme 7 for Asia, and the Realme 7 Pro. The global Realme 7 model has a 48MP primary camera instead of 64MP. Other than this downgrade - everything else is the same.

Photo quality
The primary camera shoots 12MP images by default, and they are with inconsistent quality. We usually take four shots of each scene, and as it turns out, the Realme 7 often saves two over-sharpened and two soft images

So, the resolved detail is nothing impressive, but it is enough for this budget class. The sharpening is quite extreme at times, though, while the dynamic range is somewhat limited. The colors are a bit warmer than they were in reality. Finally, noise is present in areas of uniform color like the sky.
Meni osobno kamera moze biti u rangu one 3310, da, stare 3310. I od svih stvari kamera je bas stvar koju neces dobro vidjeti u (uglavnom dobro osvijetljenom) ducanu, jer nemas dovoljno uvjeta za provjerit kvalitetuu svim uvjetima, a reviewi, pogotovo gsm arena, se dobro protrude oko toga. U ducan se ide vidit kakav je ekran, kakav je OS, kako reagira, jel brz, lezi li u ruci i kvaliteta izrade.
OuttaControl je offline   Reply With Quote