View Single Post
Staro 18.11.2021., 10:13   #6386
Alien_200581
Premium
Moj komp

Alien_200581's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
A za Audigy stvarno kako velis neka ga, bolje nego bijeli plasticni cover Realno mozda cu ustekati slusalice u njega jednom godisnje ali ako vec treba stajati nek stoji u kucistu a ne u nekoj kutiji. Iako jos se neckam malo jer imam od prije i Xi-Fi koji bi pasao u tu konfu pa si razmisljam da mozda stavim Audigy u w98 konfu umjesto w98... Slobodno bacite svojih "5 lipa" Imajte na umu da nisam bas neki audiofil i koristim zvucnike a ne sluje, i vecinom mi sve te zvucne zvuce isto osim ako bas pucketaju ili imaju tak neke evidentne poteskoce...

No idemo nazad na frankenštajneraj... Neces vjerovati ali kao sto sam rekao gore situacija se sama riješila tj. ugurao sam ga unutra da vidim dali bi pasao, i da li/koliko treba "trimnuti" oko konektora, i odmah je sjeo kao da je rupa za njega zamišljena. One "uši" od konektora su se fino uglavile u rupu jer je materijal neki kineski kombo plastike/gume i sad vise ne mrda nikud.

Inicijalno je ideja bila da napravim neku malu pločicu koju bih stavio sa unutarnje strane, izbusio 2 rupe na njoj i onda iskoristio rupe od ovog gumenog usb nosaca za 2 sarafa i 2 matice iznutra da to ne ide ni van ni nutra, ali ovaj se toliko unutra zacvikao od prve da mislim da nece biti potrebno, nije da za ustekati i istekati stick potreban treba silni brute force. Ali ako bude nestabilno i bude se cupao van vracam se na frankenštajniranje sa plocicom
Alien_200581 je offline   Reply With Quote