View Single Post
Staro 18.11.2021., 00:23   #6382
Alien_200581
Premium
Moj komp

Alien_200581's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Evo slackam malo u zadnje vrijeme sa starim hw, ali sutra se ne dela pa je u planu neko šarafanje i upgrade XP/W7 konfe.

Kako sam skemijao nedavno novi cooler, šteta bi bilo da ne izvucem iz špajze i novi i jaci procesor A usput je nekako naletila i nova ploča uz koju ce se super uklopiti upgrade u vidu i5 umjesto i3 plus opcija na skok sa 4 na 8 gb rama. A i vrijeme je da se konfa preseli u novo malo prostranije kuciste. Fair warning, sadrzaj na slici bi nekima mogao biti uznemirujuc, klikajte na vlastitu odgovornost

S obzirom da ploca nije nikada cula za nesto sto se zove 34 FDD konektor (zapravo to je vrlo cudna ploca koja nema niti konektor za "buzzer"/pc speaker), a kucistu je jedina mana bio nedostatak front usb konektora... Pa recimo da se situacija riješila sama od sebe U svakom slucaju sutra ocekujte jos koju fotku nakon završetka transplantacije/upgrade-a, ovo je bio samo mali teazer.

Btw kada vec imam vašu pažnju, ako netko slucajno ima keksić kao sa slike ispod od kojeg bi se odvojio za neku normalnu cijenu neka mi se javi na PP Primam i ponude za alternativne 1600 mhz varijante ali 4GB single stick je must.

Alien_200581 je offline   Reply With Quote