Citiraj:
Autor jucca
Sve je na mjestu. Poslao sam im mail, pa cemo vidit.
Sto preporucas, u slucaju da im uspijem vratiti ovaj?
Sent from my SM-G986B using Tapatalk
|
Samo usporedba, toliko jako ta rubna svjetla probijaju na tvom primjerku da izgleda kao da je skršen, ne kažem da je. (Nadam se da ti brightness nije na 100% namješten...)
Ovaj ćeš svakako vratit, nisi lud da si ovo ostaviš, nešto ne valja 100%, u najgorem slučaju ide na servis, no onda si dugo bez TV-a i bez novaca.
Ja nisam neki zahtjevan što se TV-ova tiče, ali eto ja imam 50UN7400 od LG-a i zadovoljan sam, noviji model bi bio UP7400 mislim. No to je doslovni najjeftiniji (ili tu negdje) model.
No kao što rekoh, veličine 50", 60" i 70" su VA paneli i dosta drugačiju sliku daju od ADS/IPS modela, crne su puno bolje, bolji kontrast, i ono što je najbitnije mislim u tvom slučaju, u tamnom su puno ugodniji za gledat (zbog glow-a i općenito su VA bolji što se tiče probijanja svjetla), no ako ti to ne smeta, biraj po svojoj volji.
Za ubuduće, ako se kupi preko neta, nemaš zezancije s vraćanjem (a ni prijevozom), a i za više manje svaki TV je dostava besplatna. Spojiš DVBT, iptv, konzolu, komp itd, probaš sve na brzinu, i po mraku i po danu, ako ne štima pošalješ nazad i čekaš novce i možeš mirno dalje gledat. Samo ne oštetit nešto dok se ne uvjeriš da je to to.