Citiraj:
Autor Iluzionist
Kažem ti ozbiljno: da me smetaju tvoji komentari, ne bih dolazio ovdje.
Cijenim tvoje mišljenje, kao i drugih kolega, i baš zato očekujem da svaki put kažeš baš ono što misliš...ja ovdje učim, neke stvari su mi prvi susret (voodoo  ), za neke se sam sebi smijem kako je moguće da sam to nekada znao, ono wtf  kao da nikada nisam probao. Zabavljam se, dobro mi je sve ovo i onda mi je prirodno da stvari okrećem na šalu
|
Well sayd kolega bas zato smo i tu da posheramo ideje i znanja za svima nam dragu "kramu"

Kad razmislim, mislim da nisam poslušao niti jedan savjet dobiven od velikog sveštenika (i da su moje konfe za njega teške abominacije hahaha). Ili barem nisam u velikoj vecini. I da se razumijemo savjeti su bili skroz solidni, ali ciljevi i "ideologija" su nam bili prerazličiti

. Ali to ne znaci da je tu nastala neka napetost ili ljutnja, dapace poprilično uživam u našim raspravama i debatama kad iskrsnu. Svaki savjet je dobar, ako ne za iskoristiti odmah onda za neku buducu situaciju
Btw Trekkie ti budes vjecno bio Voodoo sveštenik i sad ti nema spasa od te titule, "žigosan" si za sva vremena