Tema: Automobili
View Single Post
Staro 16.11.2021., 16:14   #57742
Elven
Premium
Moj komp

Elven's Avatar

Datum registracije: Sep 2002
Citiraj:
Autor zalman1 Pregled postova
I onda u nastavku...

Ladno bi kažnjavao, a istovremeno se hvališ kako se može po snijegu sa ljetnim...

Šta vrijedi "jako" kažnjavanje ako si usmrtio nekoga sa svojim usranim gumama?
On je 2 m ispod zemlje i ne znači mu ništa tvoja kazna.

Usporedba sa Njemačkom i Švicarskom je glupost, jer dotični ipak imaju malo više prometne kulture, i u njemačkoj svejedno svi stavljaju zimske gume od listopada do uskrsa (pravilo "Od O do O"), tako i preporuča adac.
Najbolje da će kod nas prepustiti vozačima da samo donose neke slobodne procjene kakvo je vrijeme, ionako stalno slobodno procjenju koliko smiju vozit, koliko smiju popit i sl.
Datumski je puno bolje, točno se zna šta i kako i doviđenja.

A i neznam čemu uopće pričati o tome, svaka država ima svoja pravila i zakone i imaju razloge za iste, ne znam zašto bi se sad cijela europa morala ugledati na njemačku.
To sto ja znam prepoznati da nesto sam radio nije mozda ispravno, govori o meni. To sto ti to ne znas prepoznati, govori o tebi.

Nevjerojatna je kolicina ignorance u ovim postovima.

Pa posto argumentiras kao dijete, idem se pokusat spustit na tvoju razinu i postavljati potpitanja.

Kazes da je glupo davati ljudima da sami donose odluke. A sta rade danas?
Mislis li ti da onaj koji izadje s ljetnim gumama na snijeg, pa usmrti nekog (tvoj argument) da ce obitelji poginulog biti lakse jer ce reci "nije bed, imao je lance u gepeku".

Jesi li ti uopce svjestan da se kod nas smije voziti po zimskim uvjetima, sa ljetnim gumama koje imaju 4mm profila, ukoliko imas lance u gepeku? Ili si jedan od onih koji misle da zimska oprema znaci iskljucivo zimske gume (po zakonima Lijepe Nase).

I iskreno toliko od mene o ovoj temi. Ja sam neke ideje napisao, naslo se par ljudi koji su lijepo diskutirali, naravno zakacilo se i par ljigavih trolova. Ali mislim da se o ovoj temi nema vise sta puno rec od onog sto je receno.

Sent from my SM-G996B using Tapatalk
Elven je offline   Reply With Quote