https://youtu.be/wWs-e50Oa8A
Should you buy Battlefield 2042.
Kratak i jasan video.
Mene su sje sa "prisilnim refundom". Ležao sam doma u temperaturi, nisam bio u mogućnosti ništa poduzeti doo sam vidio da mi je stigao mail da preorder napravljen prije više od mjesec dana odjednom kao ne prolazi. Morao sam pustiti za drugu priliku jer fakat nisam bio od snage i volje se zahebavat s time.
Došao sebi išao pogledat i igra naravno ne radi. Paymant error i da pokušam drugu ediciju kupit. Naravno kasnije im se javim na support i kažu mi hladno da će mi napraviti refund bez ikakvih pitanja.
Inzistirao da mi isporuče igru za novce koje sam već platio i zahtjevam igru bez ikakvog prethodnog refunda. Sljedeća poruka "refund je napravljen, ako je bilo kakvih naplata novac će sjesti na račun, hvala, doviđenja". Sjede sam dobio jer sad bi kao trebao opet platit igru a nisam niti 100% siguran jel mi je prošla stara naplata pred mjesec dana i ponovo plaćanje bi trebalo biti veće jer su podigli cijenu na globalnoj razini očito.
Tako da je hvala. Neću ponovo kupovat nego ću prihvatiti ovaj prijedlog sa videa gore i aktivirati taj EA play čisto kao blaže zadovoljstvo kad sam već toliko čekao strpljivo. Aktivirati, pronjuškat malo i deaktivirati. Gamad.
A onda idem za 2 tjedna pokušat sa WW3 igrom u beti koja mi djeluje daleko obećavajuće nego ovo.