Tema: Automobili
View Single Post
Staro 15.11.2021., 14:56   #57713
zgmmax
(-(-(-(--)-)-)-)
Moj komp

zgmmax's Avatar

Datum registracije: Sep 2009
Citiraj:
Autor calypso Pregled postova
Ako te muci ambrozija, fizioloskom vodom naspricaj oci i isperi nos (uzmi spricu 10mL, i upucaj po 10mL u svaku nosnicu par puta dnevno)... Imam gadnu alergiju na ambroziju (pocne bacat na astmu, nos ne prestaje curit, oci svrbe za poludit i budu krvave od trljanja, stvara mi se smrkalj u ocima pa ih ne mogu ni otvorit), ali uz ovaj proces ispiranja oci i nosa sam bez reakcije pocupao 3-4 velike crne vrece pune ambrozije i odnio u kontejner za smece... Pali i kod alergije na macke i za kucnu prasinu i za pelud od breze... Nikakva kemija, samo slana vodica...

Prije toga sam pio Aerius, valjda su to najjaci antihistaminik koji se moze dobit na recept...

Eto, mozda nekom pomogne savjet...
Tnx...
Kak krenem dosta rano pit tablete onda mi se samo malo zaštopa nos, oči me više ne svrbe. Makar su me u početku ubijale, nisam ih smio taknut.

Tak da ne trebam te extremne mjere poduzimat

EDIT:

Jučer baš zamijenio gume za zimski set i ljetne imam još recimo 1mm profila da dođem do one oznake na gumi tak da sada na proljeće su spremne za zamjenu.
I gledam da bi uzeo cijelo godišnje jer se ne vozim tolko puno i većina je Zagreb i gledam CC+ i u mojoj dimenziji (215/55/17) su 1230kn

Zadnje izmijenjeno od: zgmmax. 15.11.2021. u 15:01.
zgmmax je offline   Reply With Quote