Citiraj:
Autor Wolverine
APP, zato se ne želim uopće bavit s ovlaštenim servisima.
Isto tako se i ti možeš pravit grbav pa tražit da se pismeno očituju o razlogu odbijanja. Da navedu koje su izmjerene vibracije na vozilu, čime su mjerili i u kojim uvjetima te koje su tvorničke tolerance za ''količinu'' vibracija temeljem kojih je jamstvo odbijeno.
Ali da, ljudima se ne da time zajebavat jer te košta više živaca nego je vrijedno.
|
Upravo to, sve to sam htio napisati. To se desava kad se sa nogu odbije garancija. Ono tipa, e to vam nejde u garanciju. Ljudi, sve takve stvari trazite da vam daju napismeno....Vidjet cete da u velikom broju slucajeva odmah sve moze.
Primjer iz vlastitog iskustva sa servisom. Znaci na zadnjoj desnoj lampi, plastika je pocela pucati, bolje receno onako kao da se rastezala, dobila je one nabore. I naravno auto pod garancijom. Jedino sto sam zeznuo je da sam zenu poslao da im to prijavi jer sam ja bio na poslu. Priznajem, moja greska

. I veli lik njoj da da nejde u garanciju da smo mi sa miniwashem to uzrokovali. Veli zena, ok kako smo mi to uzrokovali kad je to pucanje sa unutarnje strane plastike a ne vanjske. Zove ona mene, ja joj velim da se uopce vise s nikim od njih ne razgovara nego da trazi odbijanje garanciju napismeno. Naravno da su nakon toga uvažili garanciju, a mi vise nikad nakon toga nismo otisli u Jurkovića. Win-win