Citiraj:
Autor Wolverine
Danas stavio nove cjelogodišnje na Clio i otišao na legalizaciju. Prvi puta da sam morao lika u STP-u uvjeravat da moram radit atest
Lik je bio genijalan, veli pa zakaj ne tražiš samo potvrdu da ti upišemo nemoj bezveze plaćat atest, reko ja ne može, nisu nikad išle na Clio.
Veli daj nemoj me jebat.
Reko da, ide 195/55 16 i 205/45 17.
Veli on, ma to je glupo da ti neće dat potvrdu i uzme mob i ide zvat nekog frenda koji radi u Renolu i pita ga da kaj fakat ne žele izdat potvrdu za 205/55 16. Na kraju lik veli a fakat neće. Niš moramo odradit test.
U glavnom, 275kn i tak jasno sve ok prošlo. Sad čekat u ponedjeljak na upis i to je to lol.
|
A meni jučer suprotna situacija.
Ibiza PD130 2002. godište, nazivala se "sport" tada, najveca dimenzija 205/45-16, naravno guma skupa za popizdit. Nabavio sam 17" sa Polo Crossa i htio upisat 205/40-17 koje su dolazile nakon redizadjna 2005. na PD130 FR i PD160 Cuprama i naravno nedaju mi, moram nabavit potvrdu uvoznika ili radit atest.

Naravno da lik umjesto po tablici mog auta, može odabrat u sustavu "Seat Ibiza" i odabrat onu s ponuđenom 17" dimenzijom, ali ne..
Bitno da ekipa uredno na 116i upiše 19" sa M135i